1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Crow Satelite Digital Receiver

Discussion in 'Receiver software, international Section' started by heart1lover, Feb 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heart1lover

    heart1lover Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    the crow and other receiver
    My Location:
    jeddah Saudi Arabia
    hello frineds
    i need the crow receiver software so plz help me out
    i hope some one help as soon as possible
    thanks
     
  2. same_44

    same_44 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    softwear for the crow receiver
    My Location:
    pakistan
    this is working crow software:)
     
  3. abusalah

    abusalah Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Crow and Drummer receivers
    Windows 7
    My Location:
    Riyadh, Saudi Arabia
    hi,

    did you get the crow software??
     
  4. tahirmahmoodhasan

    tahirmahmoodhasan Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Crow receiver
    My Location:
    saudi arabia
    Hi
    Did you get the software for the crow receiver. Please guide us also how to load in to our receiver step by step.
    Thanks
     
  5. tahirmahmoodhasan

    tahirmahmoodhasan Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Crow receiver
    My Location:
    saudi arabia
    no details are there please provide the web address and steps to download.
    thanks
     
  6. khawaja88

    khawaja88 Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Hi
    Did you get the software for the crow receiver. Please guide us also how to load in to our receiver step by step.
    Thanks
    My Location:
    saudi arabia
    Hi
    Did you get the software for the crow receiver. Please guide us also how to load in to our receiver step by step.
    Thanks
     
  7. Analoguesat

    Analoguesat Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 26, 2003
    Messages:
    38,341
    Likes Received:
    1,927
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Scottish Borders
    My Satellite Setup:
    Dreambox 7020S,
    Skybox F3
    Echostar IP3000VA,
    Vu+ Duo (just horrible)
    Sky+ UK.
    My Location:
    Scottish Borders
    There is absolutely no point asking the same question over and over. Most of our members are based in Europe and I very much doubt that particular make is available here.

    WAIT and hope someone from the Middle East can help you - although it might take a few weeks :D
     
  8. same_44

    same_44 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    softwear for the crow receiver
    My Location:
    pakistan
    Hy i have crow new software working from 01-03-2010 if any one want software please email me for get software i send by mail my email is [Moderator] Email removed.
     
  9. bvipbos

    bvipbos Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    vrs 260 my receiver
    My Location:
    KSA riyadh
    hi ,i am new user,i need the crowIIstd-200 receiver software so plz help me .and step by step.what i do with new reciver.and what is master and slave.some one say ,if u add new softwear ,ur reciver will dead.plz help me soon
     
  10. shariq

    shariq Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    the crow digital satillite reciver
    My Location:
    saudi arabia
    pls send softwere
     
  11. Digital2

    Digital2 Regular Member

    Joined:
    Sep 4, 2004
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Dreambox 500s,Dreambox 800HD PVR,Max 1000,Vivax 505, Starsat 200CI. Desktop with WinXP, Laptop with Vista & Netbook with Win7. External HD/Media Recorder.Hotbird,Nilesat,Asiasat3S & Intelsat.
    My Location:
    Middle East (Currently!)
    Here is how to upgrade THE CROW (For NSS; If ur dish/LNB is in the direction of Asiasat3S):-
    1. Connect THE CROW to your computer through RS232 cable.
    2. Set the switch at the back panel of your receiver to A.
    3.Start the upgrade software(Upgrade.exe)
    4.Click connect
    5.A list will load on the screen of the upgrade software; click on Maincode/Chunk (probably the third option)
    6.Browse to the software (BIN file); currently 19.Feb.2010 working.
    7.Turn off ur receiver and turn it back on, the upgrade will start.Wait till you get the UPGRADE SUCCESS on your screen.
    8.Disconnect the receiver from your computer and set the (A-N-:cool:switch back to N position
    9.Connect to your TV and let the receiver on any encrypted channel (I prefer Jazeera sports on Nilesat).Once the channel shows up, you are done!
    REMEMBER:
    1. Use NSS software if your dish/LNB is in the Asiasat direction and W6 if you're using the other direction.
    2. Put the A-N-B switch to A position while you are upgrading and back to N position when the upgrade is complete.
    3. Make sure the DONGLE is present in your receiver and not already removed for separate sale (as currently being done by some cheats!)
    P.S. The rules of this forum do not permit the uploading of BIN files so I cannot do that. You can find them by perfoming a 'search'

    Good Luck

    :)

    [fieldset=Admin]attachment removed as it contains a bin file which is against the rules and not permitted on the forum, I suggest you upload to a file server somewhere and post a non active link if you wish to make this available to others[/fieldset]
     
  12. Digital2

    Digital2 Regular Member

    Joined:
    Sep 4, 2004
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Dreambox 500s,Dreambox 800HD PVR,Max 1000,Vivax 505, Starsat 200CI. Desktop with WinXP, Laptop with Vista & Netbook with Win7. External HD/Media Recorder.Hotbird,Nilesat,Asiasat3S & Intelsat.
    My Location:
    Middle East (Currently!)
    The software(bin file) and the loader uploaded, thanx to the suggestion from the Admin ;)Get it from :-
    h**p://rapidshare.com/files/361706953/The_Crow_Software.rar.html
     
  13. bibo66

    bibo66 Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    the crow receiver
    My Location:
    riyadh
    please can you send me the software for the crow receiver,
    regards
     
  14. Analoguesat

    Analoguesat Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 26, 2003
    Messages:
    38,341
    Likes Received:
    1,927
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Scottish Borders
    My Satellite Setup:
    Dreambox 7020S,
    Skybox F3
    Echostar IP3000VA,
    Vu+ Duo (just horrible)
    Sky+ UK.
    My Location:
    Scottish Borders
    :-doh!

    The software is available in post 12!
     
  15. bibo66

    bibo66 Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    the crow receiver
    My Location:
    riyadh
    it's not there I've checked that page but it's showing this message: "This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached"

    can you help please
     
  16. jason_1124

    jason_1124 Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    CROW SCH-1000 digital satellite receiver
    My Location:
    Kingdom of Saudia Arabia
    Thanks mate!!! It will be a lot of help!! :)
     
  17. same_44

    same_44 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    softwear for the crow receiver
    My Location:
    pakistan
    tomorrow 2nd aprial 2010 i get software for crow and dreemer receiver i am working for satellite shop so when software finish with in 24hrs i am get softwear but how i can give u that software tell me so i send u other wisw u can request theough my mail
     
  18. waleed2cool

    waleed2cool Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    The crow
    My Location:
    k.s.a
    Hello every 1,Yesterday i went to a shop to upgrade my crow receiver in k.s.a,the guy said we donot upgrade the software any more,u have to buy a 250 SR dongil(usb) which will enable the channel.

    Any one have explantion on this ....?

    And if we still can upgrade the software ,kindly paste a link for the software for asia sat
     
  19. jason_1124

    jason_1124 Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    CROW SCH-1000 digital satellite receiver
    My Location:
    Kingdom of Saudia Arabia
    Hi, guys! Im from the kingdom also, I have a crow receiver and I have also the same problem. New DONGLE worth 250sr!!! Ridiculous!! O-no I dont know if I should trust the guys from the shop right now....Someone out there, can you pls. help us. Should I swap my CROW to new receiver?
     
  20. arifram

    arifram Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    crow 2
    My Location:
    Kingdom of saudi arabia
    Hi,, i also bought new crow 2 receiver last month. Before this i can browse all the channel that have lock.
    But now all channel i cant open it. should i upgrade or update the receiver. My receiver also got doggle at back.

    regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Click here to support our sponsors