Can pick up everything else on Hotbird 13e, but not these transponders

Joined
Mar 14, 2009
Messages
19
Reaction score
6
Points
3
Age
28
My Satellite Setup
DM800HD Clone with 500gb HDD, Poundland Fan, 1.1m Triax Dish, Technomate TM2600, Inverto Black Ultra LNB, 60cm Sky Dish, Old Pace Sky Receiver, Custom Build PC From Ebay, Dual Core Intel Processor, 4gb RAM, Geforce 9600GT, 500GB HDD
My Location
Northern Ireland
Hello all,

I am having a problem receiving certain transponders on Hotbird 13e, the transponders in question are from the same package, that being N (Poland), or as was listed on receivers as ITI, some of these common channels were nPremium HD, 1,2,3,4, and many other Polish HD channels. I am rather more curious about why all of a sudden I can not receive these channels, rather than me needing to watch them. I am receiving all of transponders on 13e, from 90-100%.

My questions is, has anyone else had problems receiving these channels on these transponders?, and if so, when did you notice the change? I am just curious in case there is a problem with my set up.

The transponders are:

11449 H DVB-S2/8PSK MGM HD, Discovery Showcase HD, n Sport HD, nPremium HD 4, TVN HD, TVP1 HD
MPEG-4 27500 3/4

11393 V
DVB-S/MPEG-2 27500 5/6

11258 H nPremium 3 HD, n Premium HD, Nat Geo Wild HD, Cinemax Central HD Poland
DVB-S2/8PSK 27500 3/4

10834 V BBC HD, TVN Turbo HD, HBO 2 HD, NPremium2 HD
DVB-S2/8PSK
MPEG-4 27500 2/3


I would be very grateful if some members could post if they can receive these channels on these transponders, just so I can know if this is a problem on my end only, or if this is another problem. Thanks, and sorry if this is not posted in the right section, I was a bit stuck trying to think of were to post it.

Thanks everyone. :)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,109
Reaction score
1,478
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Do you mean that these channels are not in your channel list, are there but giving a no signal message, or that they are there but you can't decrypt them? Do you have a legitimate subscription?
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,649
Reaction score
674
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
Just checked and receiving all of them at maximum signal quality, North West England.
 
Joined
Mar 14, 2009
Messages
19
Reaction score
6
Points
3
Age
28
My Satellite Setup
DM800HD Clone with 500gb HDD, Poundland Fan, 1.1m Triax Dish, Technomate TM2600, Inverto Black Ultra LNB, 60cm Sky Dish, Old Pace Sky Receiver, Custom Build PC From Ebay, Dual Core Intel Processor, 4gb RAM, Geforce 9600GT, 500GB HDD
My Location
Northern Ireland
rolfw said:
Do you mean that these channels are not in your channel list, are there but giving a no signal message, or that they are there but you can't decrypt them? Do you have a legitimate subscription?

Yeah, they are not in my channel list, I was using the VHannibal settings file, and when I went to these channels the SNR was 0%, so I tried to scan 13e again, and now they are not in my channel list.
 
Joined
Mar 14, 2009
Messages
19
Reaction score
6
Points
3
Age
28
My Satellite Setup
DM800HD Clone with 500gb HDD, Poundland Fan, 1.1m Triax Dish, Technomate TM2600, Inverto Black Ultra LNB, 60cm Sky Dish, Old Pace Sky Receiver, Custom Build PC From Ebay, Dual Core Intel Processor, 4gb RAM, Geforce 9600GT, 500GB HDD
My Location
Northern Ireland
Mickha said:
Just checked and receiving all of them at maximum signal quality, North West England.

Thanks for the reply, they are coming through now for me, which is strange, it was really foggy here last night, but don't think that would have made much of a difference, as I was getting 90-100% on every other channel on 13e, thanks for the help everyone :).
 
Top