Dancing Logo?

homerjay

Regular Member
Joined
Jul 29, 2003
Messages
382
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
Spiderbox 9000HD, Super DARK MOTOR, 80cm Dish, SKY+ HD, HTPC w/7MC
My Location
Chorley, Lancs
I appear to have a problem with my progdvb/fenrir/yankse setup. The elecard logo that should be in the corner is moving all over the screen!

Has anybody got any idea's how to remedy this problem, its extremley annoying!

Cheers
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,052
Reaction score
1,441
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
There is a patch for the logo problem, will find it for you. :)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,052
Reaction score
1,441
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Here is another way, posted by Deekay on DVBNetwoks.

Alternatively fire up "regedit" and go to:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Elecard\MPEG2 Video Decoder\

Once there, select the name "Performance" and delete it. w00ps, and the logo is no longer moving

whenever it starts to flicker again (about 1-2 months later? depends) just repeat the same step.
 

homerjay

Regular Member
Joined
Jul 29, 2003
Messages
382
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
Spiderbox 9000HD, Super DARK MOTOR, 80cm Dish, SKY+ HD, HTPC w/7MC
My Location
Chorley, Lancs
Good man.............
 
F

FoneFreak

Guest
Nice one ROLFW thanks for that a proper reg fix, thanks m8 thats things been bugging me with all my svcd movies n all ;-)
 
Top