Dragon Cam

T24

Info Exec
Joined
Oct 9, 2002
Messages
566
Reaction score
3
Points
18
Website
Visit site
This new and exciting CI CAM will soon replace the Magic Module
being the most powerful MultiCrypt CAM available

The DragonModule will be available from late August 2003
and is rumoured to be compatible with:

Irdeto I & II
Viaccess I & II
Seca Mediaguard I & II
BetaCrypt
NagraVision
TPSCrypt
@SkyCrypt
SHLCrypt
CryptoWorks
Conax
X-in-1 Funcard
 

hansraj2001

Member
Joined
Feb 21, 2004
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Age
35
Hello
Concerning the CAM I dont know how does it works. Does it need a smart card ? or what is its purpose ?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,010
Reaction score
1,418
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
It emulates the card, like the MR does on Nagra, so all you do is load the new software with the loader card provided with the CAM.
 

Blatherskite

Regular Member
Joined
Sep 8, 2003
Messages
217
Reaction score
3
Points
18
Age
65
My Satellite Setup
Sky+ HD box (basic package)
DM800HD
Geotrack polar mount
88cm Triax dish
My Location
Geordieland
rolfw said:
It emulates the card, like the MR does on Nagra, so all you do is load the new software with the loader card provided with the CAM.
Will this cam work in an Echostar AD3000IP reciever? or can anyone recommend which cam I should go for, thanks in advance.
 

paperman

Regular Member
Joined
Nov 4, 2004
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
Age
65
Hi Rolfw, just before Christmas I purchased a Dragon Cam, Fun 7 card,and Dymanite programmer, I programmed the card with predator 2.34 file, I am really impressed with what I am receiving, Multivision, TPS, Prima files, (Itala) also SKY
CINEMA 1 and 2,(Itala) can anyone tell me what else I possible should be receiving, and the reason I ask,and the reason why I am posting here, is that the Cam keeps going back to scrambled mode, in other words -crashing,especially if I am searching with the remote, I do on occasions get to watch without a problem, but as a rule the fore mentioned happens.What may be the problem? I would appreciate any help,should I reprogramme the Cam?
Rolfw, I am posing this one for you,as you seem to have all the answers.
Paperman
 

Midland Red

Member
Joined
Nov 14, 2004
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
71
Hi Paperman,I have the same problem as you, sometimes I can get the station like BBC Prime,Then I change to Travel Channel,Later I change back to BBC Prime to find Scrambled Signal.I switch off the Decoder Switch On again,There is BBC Prme again.
Did you have any luck finding a solution? I'd be greatful for your advise,regards Midland Red.
 

Billo

Regular Member
Joined
Aug 26, 2004
Messages
33
Reaction score
0
Points
0
Age
50
My Location
Bedfordshire
a.vaccaro said:
si ci sono io!! dimmi tutto
Cari amici questo e un sito inglese per cio tanto agli aministratori non piace vedere i post in diferente lingua,comunque siate i benvenuti questo e' un ottimo sito (english Please)
 

ehzaz

Regular Member
Joined
Feb 21, 2005
Messages
26
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Location
Amsterdam
I have the same problem. Switching to another channel and then back after 10 to 15 seconds seems to help. But I still find it annoying. Anyhelp would be greatly appreciated.


Rgds
Ehzaz
 

tech51

Regular Member
Joined
Jan 8, 2005
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
Age
72
My Satellite Setup
Manhattan ST350 PVR, 120Gb Hd, 80cm dish on Digipower DiSEqC motor, DragonCAM & Loader, Infinity Phoenix on Homebrew PC 2.4 Ghz 512 Mb RAM, 200Gb Hd.
where can I dowload stuff for the Dragon 4.1????????????????
 

tapfit2004

lula member
Joined
Jan 9, 2005
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Age
46
Website
livesportsontv.eu
My Satellite Setup
humax 5400
fortecstar
sl65
quali tv ir
4 digiboxes
dragon cam
funcard7
sm3d12 motor
wavefrontier t90
90cm dish
1m dish
My Location
dublin, ireland
Top