epg 333

athoni

Regular Member
Messages
38
Likes
0
#1
Is this channel now encrypted? As from today am receiving "no satellite signal received".

Thanks.
 

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Messages
15,645
Likes
3,067
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
#2
Works fine for me with the card pulled out of my Digibox.

Look at other things - satellite dish moved, water in cable etc.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,671
Likes
1,279
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
#3
They may have moved it to another transponder, so may now be on a different beam. It would help if you filled out some of the details in your profile, as then we would know immediately that you are in a fringe reception area.
 

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Messages
15,645
Likes
3,067
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
#4
Also what receiver you're using. If it's not a Digibox then it won't automatically be updated to follow any changes.
 

athoni

Regular Member
Messages
38
Likes
0
#5
I have a Sky Panasonic digibox and I'm in Rome. If the channel has moved to another transponder is there anything I can do to retrieve it? Thanks very much for your help.
 

denis1501

Specialist Contributor
Messages
482
Likes
56
Location
Lazio, Italy
My Satellite Setup
1.25m offset dish for Astra 2 28deg. using Inverto Black Ultra 0.3 quad lnb, Amstrad Sky+ HD, 80cm dish for Hotbird, Sky Italia, Tivùsat, Lenovo Ideapad Z570, 10 mbits broadband.
My Location
Sunny Italy
#6
Athoni,
I'm in Frosinone province, about an hour and a half south east of you.
Channel 333 (True Movies) is working fine.
I'm using a 1.25m offset dish, invacom lnb, pace 2600 digibox.
regards
D.
 

athoni

Regular Member
Messages
38
Likes
0
#7
Thanks everyone, all is resolved. The channel suddenly came back last night. Have no idea why this happened as all other cannels were fine.
 

BarMoo

Post Meister
Messages
1,801
Likes
0
My Satellite Setup
2xPace 430N, 1xNokia MM9800, 1xNokia 80cm Sat Dish, 1xGibertini 120cm, Big Fat Furry Puss
My Location
Berlin, Germany.
#8
I think we might be hearing more about this/I don't want to hear about this.

I have a Panny 30 and have NO channel list in the TV GUIDE - in its place is a text box "Searching for Listings". The same is true for all numbers from (1) ALL CHANNELS to (8) SPECIALIST.

Details only appear in the TV GUIDE under (9) A-Z Listings and (0) Personal Planner.

Other stuff of note:

1). The Now and next Banner works - and programmes can be selected for on-screen reminding (vis-a-vis the green circle).

2). The Programme Planner still works and will display programmes that have been highlighted (green circle)

3). On re-powering, the STB appears to go through the motions of searching for listings, appears to find them, and selects channel 998.

4). New Installation - channel scan works fine.

5). EPG BG music functional.

6). [EDIT][See my next post?] Cannot call-up Favourites (Searching for Listings) - then jumps into Interactive menu.

I hope its not another total fuk-up on the part of SKY. Does anyone else have this problem? Has the Panny had its new EPG software d/load yet?

If it is SKY again - I'll have gone through two STB's in 2 years - both Panasonics - it is a ****ing disgrace 'O'-red 'O'-red 'O'-red 'O'-red 'O'-red 'O'-red

Mad as hell, Mark.

[Rolf, would it be better for this to be a new post? Its OT and OFF Topic all at the same time]
 

Zorba

aka Skyman
Messages
2,201
Likes
7
My Satellite Setup
3m(28.2E),1.5m(19.2E.13E,10E),1m (4W ,7W)1m (?).diseqc 10,sky plus,VU+,telergy iptv.
Satlook nit colour + Horizon hdsm.
My Location
Limassol, Sunny Cyprus
#9
I had a phone call today from somebody with same box and same probiem.I told him to power off for a few minutes.He hasnt called me back so maybe its sorted.
 

BarMoo

Post Meister
Messages
1,801
Likes
0
My Satellite Setup
2xPace 430N, 1xNokia MM9800, 1xNokia 80cm Sat Dish, 1xGibertini 120cm, Big Fat Furry Puss
My Location
Berlin, Germany.
#10
Well, I cannot claim to fully understand what happened.

Piss'd-off with the lack of my channel list - I got my supposed dead Panny 30 from the cellar and hooked it up.

Did a forced d/load (now has EPG 1.2S4F:cool: AND it hasn't gone titsup for about an hour - even with some serious channel hopping.

There was a problem with my Favourites List (Searching for Listings message, then it jumped into the main Interactive menu).

Confused?

Hooked up my replacement Panny again. After the card initialised - everything was back to normal (that's everything!). It works!

Card Hick-up? Dunno? At least my old Panny seems to operating again.

Mark.

EDIT: The old Panny locked-up during GW Bush's State of the Union address. Uuumm: totally unpredictable, the lights are on - but nobody's home, locks out user intervention, useless without a remote control, uses a script to function.

A connection there may be, hehe.

Mark.
 

Zorba

aka Skyman
Messages
2,201
Likes
7
My Satellite Setup
3m(28.2E),1.5m(19.2E.13E,10E),1m (4W ,7W)1m (?).diseqc 10,sky plus,VU+,telergy iptv.
Satlook nit colour + Horizon hdsm.
My Location
Limassol, Sunny Cyprus
#11
Spoke to someone else in the sat business,he had a few customers with pace ds430s with the same problem
 
Top