how to lock channels on tm600?

kribien

Member
Joined
May 11, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
descktop computer
My Location
England
Hi ,I am having trouble with few channel as we are on the festive time of the year ...kids are very clever with the tv remote ,it is difficult for me to lock the adults channel..particularly...is there any way to help :-thumbup.thanks
 

ralphmagno

Regular Member
Joined
Jan 12, 2005
Messages
994
Reaction score
15
Points
18
Age
70
My Location
naples italy
have the pin changed by sky.
usually they use the last 4 of the old card.
if the kids know the pin its no secret anymore.
since there are 4 digits from 0 to 9 thats 4 to the 9th power.
or 4 with 9 zeros after it.
make sure its a number you can remember.
the only problem is when then try and the box goes into time out for 30 min.
ralph
ps this will work only on sky boxes.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,129
Reaction score
7,953
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
ralph, TM600 is not a Sky Box. It's a Technomate Linux box.
 

kribien

Member
Joined
May 11, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
descktop computer
My Location
England
Hi there !! I'am still looking for the way to use the parental control on my TM600 ,I think that is a very important aspect of topic that we have to be sure they are working well as we will not be happy to let our under 18 view some very XXX channels. Please if anybody know how to lock the menu or channel I deeply need help ..thanks regards to DIGITUDE
 

ralphmagno

Regular Member
Joined
Jan 12, 2005
Messages
994
Reaction score
15
Points
18
Age
70
My Location
naples italy
everyone is trying to lock the box
and i am trying to unlock the sky box.
the perental thing shy has is totaly useless.
i have tryed locking unlocking only 18 movies after 8 pm there is nothing there that works and nothing that follows a patern.
nothing on the internet as well.
cannot defeet the pin eather.

what a waist.
ralph
 

ToneDeff

Member
Joined
Jul 30, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
93
My Satellite Setup
.
My Location
127.0.0.1
kribien open the channel list you are using with a channel editor "DBedit etc.." then set the "parental" or similar tag on the channels you want to block, then send list back to box and check u've got parental lock set in settings.
 

kribien

Member
Joined
May 11, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
descktop computer
My Location
England
thank you he work !
 
Top