Latest on the state of play with Magic module

flashy

Member
Joined
Mar 11, 2003
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
Hi everyone , can someone summarise where the magic module upgrades has got to since the problems of mid year? I have been away for some time and am trying to catch up on recent events? I am using it at the moment but am not sure if I should be chnging the software version and if so to what?+-/
cheers
 

Burnt Chips

Overclocker Supreme & General Mad B*st*rd
Joined
Jan 1, 2000
Messages
453
Reaction score
0
Points
0
Age
60
My Location
sunny manchester (i wish )
Dont touch anything above PENTA 9 "all the rest are bombed"
 

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
70
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
Burnt Chips said:
Dont touch anything above PENTA 9 "all the rest are bombed"
I'm using 1.11 on an MM version 1.3 but since mine was not a clone it was Ok. Also I never did go to 1.10 which was the duff one way back when.
 

Burnt Chips

Overclocker Supreme & General Mad B*st*rd
Joined
Jan 1, 2000
Messages
453
Reaction score
0
Points
0
Age
60
My Location
sunny manchester (i wish )
I sold my 1.03 (hologram on rear) 2 weeks b4 timebomb, It went down, guy i sold2 got me to return to supplyer, JUST LUCKY JIMBO, if i was you
i would reprogramme it with penta9.
 

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
70
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
You're probably right Dave now that Conax has evaporated from 1.11.
 

gigo

Member
Joined
Feb 7, 2004
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
50
hi , I am new here, but I succeded in changing magic 2 matrix 1.55 :D
 

steve74

Member
Joined
Jul 4, 2003
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
Age
67
My Satellite Setup
technomate 5000adpci , motorised, trex cam , magic cam, variouse - os xp, linux,solaris10
My Location
LANCS
how did you do that ?
 

Razor

Retired Mod
Joined
Sep 30, 2002
Messages
1,319
Reaction score
0
Points
0
My Location
Ireland
If you have a CAS2 or CAS interface you can turn MR to MM and back or MM to MR.
 
Top