Magic Cam/ 6 in 1 on Echostar

pudgells

Member
Joined
Dec 11, 2002
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
Anyone know why no PG & Galaxie files work on 6 -in - 1 card with magic cam on echostar 2510 ip ? All software is up to date and have tried removing and reinserting card plus switch on/off receiver as recommended. All other channels work o.k.

Regards,

Pudge.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,990
Reaction score
1,406
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Many people find a problem with these two channels and 6-in-1 files, even on the Freecam, have you tried the single encryption PG files, you may have more luck.
 

lincsat

Member
Joined
Sep 25, 2002
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
I've heard if you put the MM in slot 1 and another cam in slot 2, then the MM / Fun 6 in 1 combination works OK.
 

Nickolai

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
97
Reaction score
0
Points
0
My Location
Berkshire
I have no problem in my Echostar with MM v.1.01 :)

Xamuh provides different external EEPROM files for PG and Galaxie sport, did you try those?
 

T24

Info Exec
Joined
Oct 9, 2002
Messages
566
Reaction score
3
Points
18
Website
Visit site
May be not problem with MM v.1.1 and Echo.3600 we are using V

1.02 and Echo.3000 IP Via/3000 IP.
 
Top