Measat3 91.5E astro running NDS

Status
Not open for further replies.

khengyi82

ASBO Club Member - Persona non grata
Joined
Dec 16, 2004
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
39
Astro provider on measat3 is running NDS soon, any solution to open the channel ?
 

peter_ng

Member
Joined
Dec 16, 2006
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
Age
46
My Satellite Setup
DM500S & DM600PVR-S
My Location
P.J, Sel, Malaysia
so far now haven found any software can share this card yet...
Newcs can't analyze the card!
Cccam can run but lagging every 10sec when there read the card!
 

nghockmeng

Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
41
My Satellite Setup
command
My Location
johor
CCcam work 100% in triple dragon w/o lagg in 10 second.
 

kaisam

Member
Joined
Apr 24, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
45
My Satellite Setup
astro
My Location
malaysia
nghockmeng said:
CCcam work 100% in triple dragon w/o lagg in 10 second.

can i know what is triple drogon ? :confused

I'm newbie here. :confused
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,312
Reaction score
9,943
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
_http://www.tripledragon.de/
 

tks203

Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
DM7000
My Location
Malaysia
same problem of picture lag briefly every 10 sec with the new Astro NDS card. Can anyone help to solve this problem?

Using DM7000S. Pli Iolite image, CCcam 2.09
 

peter_ng

Member
Joined
Dec 16, 2006
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
Age
46
My Satellite Setup
DM500S & DM600PVR-S
My Location
P.J, Sel, Malaysia
tks203 said:
same problem of picture lag briefly every 10 sec with the new Astro NDS card. Can anyone help to solve this problem?

Using DM7000S. Pli Iolite image, CCcam 2.09

use newcs1.6beta will be ok now! no more lagging...!
but limit on self viewing only! sharing still lagging! O-zzz
 

tks203

Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
DM7000
My Location
Malaysia
Thanks Peter. Good news will give it a try.
 

tks203

Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
DM7000
My Location
Malaysia
can't get newcs 1.6 to work with cccam. Try to edit cccam.cfg but not very sure how to do it. :confused

Do I need to edit newcs.xml as well?
 

peter_ng

Member
Joined
Dec 16, 2006
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
Age
46
My Satellite Setup
DM500S & DM600PVR-S
My Location
P.J, Sel, Malaysia
tks203 said:
can't get newcs 1.6 to work with cccam. Try to edit cccam.cfg but not very sure how to do it. :confused

Do I need to edit newcs.xml as well?

use mgcamd+newcs on gemini ...will working fine! ..u just need edit newcs.xml
 

abgdino

Member
Joined
Sep 9, 2007
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
53
My Satellite Setup
DM500
My Location
My
can u tech me about
triple dragon :confused
 

mysat

Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
Dreambox DM 600 PVR
My Location
Malaysia
any body can help to solve problem that a lot of ch. can't watch but still can get ecm using my new astro NDS card on my Dreambox DM600 PVR using Gimini img 4.1.0 file with CCcam 2.0.9
 

selew

Member
Joined
Apr 18, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
38
My Satellite Setup
A*tro
My Location
Malaysia
can anyone tell me which one is the best device to use for view malaysia A*tro channel with no pixalation and laggin problm?anyone tried?
 

xXQuakeXx

Member
Joined
Sep 2, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
30
My Satellite Setup
Setting Up NEWCS
My Location
Thailand
Hi there everybody. For those who fix for self viewing. I would like to know what have you set on the Newcs.xml? And What should i set to make Newcs Analyze my Ast** card? Hopes for the one that fix could let me know As soon as possible. Thanks You. God Bless.
 

peter_ng

Member
Joined
Dec 16, 2006
Messages
11
Reaction score
0
Points
0
Age
46
My Satellite Setup
DM500S & DM600PVR-S
My Location
P.J, Sel, Malaysia
xXQuakeXx said:
Hi there everybody. For those who fix for self viewing. I would like to know what have you set on the Newcs.xml? And What should i set to make Newcs Analyze my Ast** card? Hopes for the one that fix could let me know As soon as possible. Thanks You. God Bless.

enable the boxkey
 

xXQuakeXx

Member
Joined
Sep 2, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
30
My Satellite Setup
Setting Up NEWCS
My Location
Thailand
Thanks Peter_Ng. Anyway i wanna know does anybody done it with no share freezing? With Newcs 1.62 ? Will it stop the freezing for sharing (WAN) ?
 

maxnws

Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
Age
47
My Satellite Setup
DM500s+Mesh Type Dish+C/KU band LNB
My Location
MY
Originally Posted by xXQuakeXx
Hi there everybody. For those who fix for self viewing. I would like to know what have you set on the Newcs.xml? And What should i set to make Newcs Analyze my Ast** card? Hopes for the one that fix could let me know As soon as possible. Thanks You. God Bless.

enable the boxkey


wat is boxkey?
 

tks203

Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
DM7000
My Location
Malaysia
After the recent update, dreambox with CCcam cannot work again. Blank screen. Anybody found a solution?
 

verywiseguy

Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
29
Reaction score
0
Points
0
Age
54
My Satellite Setup
Dreambox 7020
My Location
Malaysia
:-Nooo my dreambox 7020 which used to work with a valid astro nds card using cccam 2.0.9 is now no longer working! :mad: what puzzled me was why it worked for a few months before oct 15? :confused do you think using dragon cam with nds card will work on dreambox...? any comments?
 

xXQuakeXx

Member
Joined
Sep 2, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
30
My Satellite Setup
Setting Up NEWCS
My Location
Thailand
Guys i'm having the same problem too. Peter_Ng do you know what cos it? Is it some video format change? because as far as i see.. Ecm is still sending to Dreambox every 10 sec.. But yet it is blank screen.. Tried to update the card on the original box. Still no help. Hope to have a solution for this.
 
Status
Not open for further replies.
Top