Motor failure so soon? (10 days)

takeaguess

Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
TM9100
1M Motor
My Location
Kent
hi

Finally got to sort my setup out today which I purchased about 10 days ago, most of ths time was spent waiting for a replacement TM9100 which wouldnt even power on.

Anyway, managed to sort out USALS, store hotbird, Thor 1W, Astra 19.2 etc..... now the motor wont move. It looks like it has gone as far east as possible and stopped. Cant control it via receiver nor via the manual button on the motor.

The motor is displaying the green light, but as soon I give the motor button a press, to take it west, it clicks and the light turns red and no movement.

FAQ in manual, advises to send back to vendor when clicking.

Just hoping somone may have any other ideas?

Bleeding mail order, knew I should have brought it locally.

FYI its a SG-2100 (Digipower)

Thanks for reading
 

gerryl

Regular Member
Joined
Dec 18, 2004
Messages
111
Reaction score
0
Points
0
Age
58
should be reset 'set to 0' factory settings give it a try!
 

takeaguess

Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
TM9100
1M Motor
My Location
Kent
thanks mate, have tried drive motor to zero in motor setup, nothing, have also tried the reset button on the motor, still no movement. Looks like its going back!!!!!
 

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
71
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
takeaguess said:
?

Bleeding mail order, knew I should have brought it locally.

FYI its a SG-2100 (Digipower)

Thanks for reading
Actually as it's not fit for purpose you could ask for a refund.
 
Top