Nokia 9800S first installation

Messages
5
Likes
0
#1
Hi,
I just bought a Nokia 9800S and am experiencing problems to instll it. I got the first installation menu for about 30 minutes and then the screen went black. I now have a code d200 on the nokia's screen.
Any idea how to get back to the first installation menu?
Needless to say that I didn't finish the installation.
Thanks
 

T24

Info Exec
Staff member
Messages
566
Likes
2
#2
Reset the receiver:

How to do..

Using the remote control, switch off the Mediamaster 9800 S.
The time is shown on the display.
Now press and hold the Program+ button on the Mediamaster 9800 S.
Keep holding the Program+ button and press the Program- button as well.
Keep both pressed until "CUSt" appears on the display.
When you release the two buttons, a message (Pull The Cord) appears on the display.
Remove the power cord from the socket, wait five seconds and then plug it in again.
 
Messages
5
Likes
0
#3
Thanks for the advice, I tried that but it didn't work. On the Nokia's screen I have --.-- and that's it. I can't get to "CUSt" even when I press and hold the Program+ button on the remote control and then keeping holding the Program+ button and press the Program- button as well.
Other suggestion?
Thanks
 

T24

Info Exec
Staff member
Messages
566
Likes
2
#4
try again M8,it will work,use the remote "only" to switch off the receiver.use the buttons on the front of the receiver.
 
Messages
5
Likes
0
#5
Thanks,
I tried again and was able to get the "CUSt" message using the front panel, but when I release the two buttons, the message "Pull The Cord" doesn't appears on the display but "d200" instead. Of course I tried to pull the cord anyway but when I put it back only "d200" comes back.
 

T24

Info Exec
Staff member
Messages
566
Likes
2
#6
Try this.....

Remove the power cord from the socket.

2-Press ON/OFF button>keep presed.

3-reinsert the power cord.

4-When the display shows"----"release the ON/OFF button>press immediately the up

^ button "keep pressed" and prees the down button within 5 sec.

5-The display shows "CUST" and then> "pull the cord"

6-remove the power cord wait five seconds and then plug it in.

Good luck
 
Messages
5
Likes
0
#7
I tried but without sucess,
The display show CUSt blinking and then go back again to --:--
The message "Pull the cord" doesn't appear at all.
Thanks for your advice and time.
 
Top