picture

R

richard.willacy

Regular Member
Messages
83
Likes
0
#1
just got my skystar2 to work with my computer, dont ask me how but it works, the verion of progdvb is 7.12
and i dont get this bloody microsoft message like i used to get with other verions, and i have installed
s2emu soft cam +keys and got most of the channels working, but the picture is some what start and stop
kind of thing, when you watch a film you notice the film and the actors some what frezzze up just a little, is
there anything i can do to stop this, on the satellite reciever its ok but on the skystar the same trouble,
i have got this elecard thing on my settings, i dont have a mpeg decoder, do i have to download somthing to get this to work ok, and does anybody els have trouble with there picture
 

Attachments

Lancelot

Lancelot

Retired Mod
Messages
3,638
Likes
8
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
#2
Could be one of several things.
What is your signal level like on the SS2 ? as low signal could cause intermittent freezing.

Or your PC isn't quite up to it. That could also do it.


Rgds


L.:)
 
R

richard.willacy

Regular Member
Messages
83
Likes
0
#3
could the motherboard have anything to do with this not working right, because from day one i have had trouble with this card
 
R

richard.willacy

Regular Member
Messages
83
Likes
0
#4
------------------
Time of this report: 1/15/2006, 13:53:21
Machine name: HOME-E9XU6O7MIF
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: GBT___
System Model: AWRDACPI
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz
Memory: 512MB RAM
Page File: 241MB used, 1009MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
Card name: ATI RADEON 9600 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: RADEON 9600 Series AGP (0x4150)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key:
--------------
Name: TechniSat DVB-PC TV Star PCI
Device ID: PCI\VEN_13D0&DEV_2103&SUBSYS_210313D0&REV_01\3&61AAA01&0&58
Driver: C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\SkyNET.sys, 4.02.0008.9999 (English), 8/19/2003 00:19:38, 438776 bytes
Name: Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC
Device ID: PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_813910EC&REV_10\3&61AAA01&0&50
Driver: n/aEnum\PCI\VEN_1002&DEV_4150&SUBSYS_019218BC&REV_00
Display Memory: 256.0 MB
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
------------
 
R

richard.willacy

Regular Member
Messages
83
Likes
0
#5
this wek i saw this thread on this other website and it said that if you have sis 651 on your motherboard
your going to have trouble with this sort of card, and guess what i have this on my motherboard, but i could be rong about this,
80gb HHD
p4 titan series motherboard sis 651 chipset
motherboard make and GA-8SIMLH-P(-C)
i dont know if this will help but here we go
 
R

richard.willacy

Regular Member
Messages
83
Likes
0
#6
im thinking of building my own computer from the motherboard up, what motherboard do you think i should go for, i have seen this 939 delux mother board going for about £120 but what do you think, my computer is very slow doing most things, can you help me on this subject about motherboards
 
Top