please helppp

cicco

Member
Joined
May 22, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Age
48
My Satellite Setup
golden interstar dvd 8700
My Location
malta
hi i have a problem with my golden interstar . usually when u press 0 comes up a window so that u can input keys !! now its gone and when i press 0 it comes up a window with the satelite signal !! can someone tell me please how to retreive that ... and if possible a channel list
thanks
 

fmcsnogueira

Member
Joined
Sep 7, 2006
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
pentium 3
My Location
portugal
tenho uma dragon 4.1 e uma trex 4.6 e deixaram de dar tv caca e d+ alguem me sabe dizer o que se passa agradecia obrigados
 

sophia

Retired Mod
Joined
Jul 17, 2006
Messages
1,665
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
hispasat, head500
My Location
Grande Lisboa

tamazgha2003

Regular Member
Joined
Jul 2, 2004
Messages
241
Reaction score
1
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
dreambox 500s
My Location
tamazgha
cicco said:
hi i have a problem with my golden interstar . usually when u press 0 comes up a window so that u can input keys !! now its gone and when i press 0 it comes up a window with the satelite signal !! can someone tell me please how to retreive that ... and if possible a channel list
thanks
press on remote control:menu---2580---back
then-0 :-doh!
 

dawson

Member
Joined
May 25, 2007
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
55
My Satellite Setup
I want to learn new things and give what I have learned so far
My Location
england
what language is that??
 

cicco

Member
Joined
May 22, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Age
48
My Satellite Setup
golden interstar dvd 8700
My Location
malta
tamazgha2003 said:
press on remote control:menu---2580---back
then-0 :-doh!

ty a lot for ur help friend ..really appreciate
 
Top