second subscription

edthekid

come on you villans
Joined
Aug 15, 2003
Messages
35
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
azboxhd
fortecstar passion hd 90cm motorised dish
diablo cam,
My Location
dudley west midlands
hello.im subscribing to sky digital...
my brother can not get a phone line to subscribe,so i got another box and got a second card from sky...set it up on my phone to activate it took it to his and it works sound... now the bad news sky sent me a letter saying my second box was not connected to my phone line and
would ether charge full price for the card or terminate both contracts the best thing about it is my fist box has never bein connected to my phone only to activate that card 3 years ago..what do i do....please help and try not to piss take
cheerz
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,080
Reaction score
1,455
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Pay the full price, unless you connect it to your phone line, they will turn it off. There are no other options.
 
O

Old Fred

Guest
Invite your brother to live with you. That way he can use your phone line. I assume his residence is too far away to run an extension phone connection!

Fred
 

edthekid

come on you villans
Joined
Aug 15, 2003
Messages
35
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
azboxhd
fortecstar passion hd 90cm motorised dish
diablo cam,
My Location
dudley west midlands
will they allow me to pay full price wont they start asking questions
 

zansi

Moderator & General Globetrotter
Joined
Jan 1, 2000
Messages
356
Reaction score
0
Points
16
Age
75
Website
digiboxes.co.uk
My Satellite Setup
Openbox F3 85cm dish H to H motor, Dell Vostro Laptop
My Location
North West UK
edthekid said:
will they allow me to pay full price wont they start asking questions

No Problem!! Rupert will take as much money as you can throw at him ^-J
 

indios_se

Regular Member
Joined
May 25, 2003
Messages
79
Reaction score
0
Points
0
Age
50
Website
www.skyforeurope.com
My Location
Sweden
edthekid said:
hello.im subscribing to sky digital...
my brother can not get a phone line to subscribe,so i got another box and got a second card from sky...set it up on my phone to activate it took it to his and it works sound... now the bad news sky sent me a letter saying my second box was not connected to my phone line and
would ether charge full price for the card or terminate both contracts the best thing about it is my fist box has never bein connected to my phone only to activate that card 3 years ago..what do i do....please help and try not to piss take
cheerz

simply choose one of the options that doesnt involve having it connected to the phoneline, they start from 12.50 a month i think
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,080
Reaction score
1,455
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
edthekid said:
will they allow me to pay full price wont they start asking questions

Just tell them that the second box is in the annexe and there is no way to get a phone there, or you cannot trust the kids with having a phone line connected to it, they shouldn't have a problem with that, as long as you are paying full price for the sub.
 

workshoppete

Here Now And Again
Joined
Aug 12, 2003
Messages
81
Reaction score
15
Points
8
Age
66
Location
Gobowen, Oswestry, Shropshire
My Satellite Setup
1 metre motorised dish ,Technomate V-box, Spiderbox 7000HD box, Windows0n desktop and laptop,. and couldnt live without Promax Prodig 5 TV Explorer.. Oh , and now ipad - so much easier and convenient
My Location
North Midlands
The reason they do this is to stop you purchasing a full subscription and then having a second mirror card and receiver, which you might then take down to the pub or a neighbours house and allow them to watch for free (or even charge them a reduced subscription for it). Thats why it has to be tied to the phone line.
 

saint

Regular Member
Joined
May 9, 2003
Messages
30
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
My Location
gothenburg
do as i did when they call

your rebuilding and theres no physical way of running a 12 metre cable to phone socket .
when asked for how long , just go on about shoddy builders , cowboys , etc .

bye bye nice mr.sky !
 
Top