Service not found message

easysat

Regular Member
Messages
323
Likes
0
My Satellite Setup
Dreambox 7000S + motorised 80cm dish, Amstrad DRX550 Digibox + fixed dish
My Location
pj::
#1
I get a "service not found" message on some channels on Hotbird. I've tried deleting the channels with a settings editor and rescanning the transponder The scan finds the same channels but the message stays. The transponder settings are correct according to Lyngsat. Any ideas? Set-up is a DM7000-S with a SF team image.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,671
Likes
1,279
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
#2
Which Channels/transponder?
 

easysat

Regular Member
Messages
323
Likes
0
My Satellite Setup
Dreambox 7000S + motorised 80cm dish, Amstrad DRX550 Digibox + fixed dish
My Location
pj::
#3
One of the TPS transponders: 10.911 GHz V. This should have at least a couple of radio stations in the clear but all the channels seem to give the same error message. I had the same thing on another transponder (can't remember which) but the problem disappeared (probably because I did a flash and a complete new installation.)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,671
Likes
1,279
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
#4
Well that scanned OK, Founf RF1, tells me that it can't be found, but then it comes up.
 

easysat

Regular Member
Messages
323
Likes
0
My Satellite Setup
Dreambox 7000S + motorised 80cm dish, Amstrad DRX550 Digibox + fixed dish
My Location
pj::
#5
It seems to be linked to the settings editor. I used DreamBoxEdit to change the order in one of the user bouquets by dragging and dropping the channels. When I download the modified settings, I get the missing channel problems. I need to do a few more test to be check if this is the real problem. It might just be me doing something wrongly!
 
Top