specifications of Fibostop Motor?

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
Hello!
does anyone have the datasheet,of orginal fibostop motor?
i want to know,how many degrees,is the maximum moving range?
dont find information on the net!

on ebay germany,there is at the moment i motor for sale!
i never have this motor here some pictures!


was this motor oem made?
_http://img372.imageshack.us/img372/2125/bild1ne7.jpg
_http://img171.imageshack.us/img171/5159/bild2zh9.jpg _http://img362.imageshack.us/img362/6420/bild3aw3.jpg
_http://img257.imageshack.us/img257/8982/bild5km4.jpg
_http://img186.imageshack.us/img186/8589/bild6rc4.jpg
_http://img142.imageshack.us/img142/2718/bild7yg6.jpg
_http://img93.imageshack.us/img93/8483/bild9mw4.jpg
_http://img181.imageshack.us/img181/3347/bild11el5.jpg
 

CROSSBONES

Specialist Contributor
Joined
Jul 23, 2005
Messages
2,003
Reaction score
187
Points
63
My Satellite Setup
1.2m channel master on a jeager 1224 motor. 55cm fibo Gregorian. VU solo2.
My Location
S.Wales
This may help, taken from snuffer`s great site:)

-http://www.fibo-owners.com/

-http://www.fibo-owners.com/MotorData.pdf
 

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
what,snuffer,has his own homepage,looks very nice:)
good pictures!
i still not find the specifcations of the motor on the site

here are more picutres of other fibo motor

first above was from krayselmayser dish

here another
!
_http://www.imgwelt.de/uploads/9C4960R6O76.jpg
_http://www.imgwelt.de/uploads/D777Z90WCJH.jpg
_http://www.imgwelt.de/uploads/088V82F7IZZ.jpg
_http://www.imgwelt.de/uploads/HHXHJEF1O91.jpg
 

kamaleon

Regular Member
Joined
Dec 2, 2005
Messages
818
Reaction score
0
Points
0
Age
51
My Satellite Setup
skystar2 pci skystar usb + porty lidl camping dish maybe one day i'll have a dreambox 500s...
My Location
str8 frum da wesside innit?
Hi Turok, are you still looking for a motor? I've got one :)
 

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
Hi!
i have now 2 fibo motors,one new,and one used,i will install the allsart darkmotor instead,does someone needs orginal fibo motors?

also one orginal fibo 90 cm mount left !(used)
 

kamaleon

Regular Member
Joined
Dec 2, 2005
Messages
818
Reaction score
0
Points
0
Age
51
My Satellite Setup
skystar2 pci skystar usb + porty lidl camping dish maybe one day i'll have a dreambox 500s...
My Location
str8 frum da wesside innit?

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
Hi !
here die Picture of Orginal Fibo Motor!

also there was Fibo Lnbs,but i dont have any,i only know that there exists,in the past:)
 

Attachments

  • 40c5_2.jpg
    40c5_2.jpg
    5.7 KB · Views: 58

Snuffer

Regular Member
Joined
Jun 27, 2006
Messages
171
Reaction score
0
Points
0
Age
61
My Satellite Setup
Skystarcard,Fortec's life time ultra's, MaxPlus 2100's,Dreambox and a Tandberg
My Location
Amsterdam
On my site you see the data of this motor take the last colum and thats him.
Only he have nominal speed 5500.

_http://www.gregorian-users.com/MotorData.pdf
 

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
hello Snuffer!
does this dutch company,where the datasheet comes from,also ship to private customors,or only to companys?
they,have a lot of nice polarizer stuff on there website :)
 

Snuffer

Regular Member
Joined
Jun 27, 2006
Messages
171
Reaction score
0
Points
0
Age
61
My Satellite Setup
Skystarcard,Fortec's life time ultra's, MaxPlus 2100's,Dreambox and a Tandberg
My Location
Amsterdam
They have no more motors this is the factory that have make them for Philips and Fibo Stop.

New motors are not more on the market i have the last 3 (new) motors
here i think so.

Bud if someone nows where to buy please inform me. :)
 

shahram62

Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
58
My Satellite Setup
use technomate 1500 use loptop
My Location
england
Turok said:
Hi!
i have now 2 fibo motors,one new,and one used,i will install the allsart darkmotor instead,does someone needs orginal fibo motors?

also one orginal fibo 90 cm mount left !(used)

do you still have the motor for dish and how much is it?
 

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
yes i have to motors
the price for a new one is 130 euro,dealer price from sat muller in germany!
the 3.motor i have i have sold,one used is left,and the new one,i dont find it at the moment,some where lost in my house

do you have the system ,and all parts complete,you need not only also,you need,the conection part,with the scale on it,the conection between the motor and the polarmount itself!
when you dont have this part ,you cant conect it each other !
 

shahram62

Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
58
My Satellite Setup
use technomate 1500 use loptop
My Location
england
Turok said:
yes i have to motors
the price for a new one is 130 euro,dealer price from sat muller in germany!
the 3.motor i have i have sold,one used is left,and the new one,i dont find it at the moment,some where lost in my house

do you have the system ,and all parts complete,you need not only also,you need,the conection part,with the scale on it,the conection between the motor and the polarmount itself!
when you dont have this part ,you cant conect it each other !

hi when you find it can you tell me how much you want for it thanks
 
Top