technomate tm5300+

muti

Member
Joined
May 5, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
Satellite
My Location
uk
Help me, how to patch my Technomate TM-5300+USB, is it best with the keys or through the usb. (how to do it both ways!Please!).

If i want to patch thruough usb, is there any way to back up the patch I already have, before I try a new patch.

thank you for all your help
 

Robbo

Retired Mod
Joined
May 17, 2007
Messages
6,424
Reaction score
5
Points
38
Age
54
Website
www.mbcsatellites.co.uk
My Satellite Setup
TM6800HD, TM1000, TM600 Linux,TM2200 motor, Channel Master 1.2m motorised, TD110 dish Meter=Satlook Micro+G2 NIT
My Location
Gravesend,Kent,UK
Patching can be done with a null-modem cable or USB flash drive. I have not got a USB port but apparently the USB method is much easier.

You may be able to transfer your current software to the USB drive, I don't know. But if not, just make a note of what version you have and download it from the internet.

Not sure, what you mean by patching with keys, there is no such method.
 

muti

Member
Joined
May 5, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
Satellite
My Location
uk
thanx for reply.

do you know where can I find the keys for Digital+ (spanish tequilla)
:p
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,676
Reaction score
694
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
D+, on 19E is now using Nagra 3 encryption so the only way to currently view it is by buying a subscription.
You should be able to open Premiere 19E, TPS & Polsat 13E and Digi TV 1W.
 

muti

Member
Joined
May 5, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
49
My Satellite Setup
Satellite
My Location
uk
Hi there,

I'm trying to get the nba+, do you anywhere where I can getit.

my dish its only from Arabsat to Thor1

thank you:-worship
 
Joined
Mar 9, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
Age
66
My Satellite Setup
NTL, Windowsxp
My Location
Manchester
Hi everyone
I have no idea what all the jargon is about, But I have taken the bull by the horn and just bought a technomate5300super receiver and a motorised dish, I am planning to set it up in northen Spain (Girona region) all feed back and hints would be most greatful,
Also anyone any idea were I would get a manual for the receiver as it did not have one with it,
Regards
Fitzy.
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,686
Reaction score
3,856
Points
113
Age
67
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
First place I would have looked is where I did look, the Technomate website :-ohcrap

-http://www.technomate.com/software_updates.php?model=Mixed+Instruction+manuals+++++++++Mixed+Artwork
 
Top