Advice Needed TM6900 not showing subtitles during the playback.

Bale

Member
Joined
Aug 4, 2007
Messages
33
Reaction score
1
Points
8
Age
58
Location
Larnaca, Cyprus
My Satellite Setup
Sky+HD box (Amstrad DRX890),
Sky box (Pace 2600CI),
3.2m primefocus ,C120,
Technomate TM6900,
My Location
Larnaca, Cyprus
Hi Guys,

I have a TM6900 on the latest I believe patch 7.06p, I use a legal Sky card but when I try to record a program the subtitles dont show during the playback, I have tried a number of Of USB memory sticks but the problem remains, the recording are fine but as I said during playback subs dont show.

Thanks
Pavlos
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
Have you tried playing one of the recordings using VLC player to see if it is recording the subtitles?
 

Bale

Member
Joined
Aug 4, 2007
Messages
33
Reaction score
1
Points
8
Age
58
Location
Larnaca, Cyprus
My Satellite Setup
Sky+HD box (Amstrad DRX890),
Sky box (Pace 2600CI),
3.2m primefocus ,C120,
Technomate TM6900,
My Location
Larnaca, Cyprus
Have you tried playing one of the recordings using VLC player to see if it is recording the subtitles?

No I haven't I will go ahead and try.
 

Bale

Member
Joined
Aug 4, 2007
Messages
33
Reaction score
1
Points
8
Age
58
Location
Larnaca, Cyprus
My Satellite Setup
Sky+HD box (Amstrad DRX890),
Sky box (Pace 2600CI),
3.2m primefocus ,C120,
Technomate TM6900,
My Location
Larnaca, Cyprus
Checked with the VLC player, for some reason doesn't seem to record the subtitles, any ideas?:)
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
Was there not a subtitle file saved in the same location as the video?
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
It's got me stumped then, unless there is an option in the menu on the receiver somewhere
 
Top