Tuesdays Movies on Kiosk 1w

D

Dean131

Regular Member
Messages
1,558
Likes
0
My Satellite Setup
Very Basic!!!!
#1
Hi all,

Keep it free!


Ballistic: Ecks vs. Sever (K16) / Starring Antonio Banderas, Gregg Henry and Lucy Liu. Starting at 00:30 then every 2 hours


Blood Work (K5) / Starring Clint Eastwood, Jeff Daniels and Anjelica Huston.
Start times: 01:30, 03:30, 05:30, 07:30, 09:30, 11:30, 17:30, 19:30, 21:30, 23:30.

Changing Lanes (K19) / Starring Samuel L. Jackson, Toni Collette, William Hurt and Ben Afleck. Starting at 01:30 then every 2 hours.


Death To Smoochy (K12) / Starring Robin Williams and Edward Norton.
Starting at 01:00 then every 2 hours.

The Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (K5 & K15) / Starring Sandra Bullock, Ashley Judd and Ellen Burstyn. Starting times: K5: 13:30 & 15:30 / K15: 00:00 then every 2 hours.


Jason X (K20) / Starring Kane Hodder, David Cronenberg and Lisa Ryder.
Starting at 00:30 Then every 2 hours

K19: The Widowmaker (K21) / Starring Harrison Ford and Liam Neeson.
Starting times: 02:00, 06:00, 08:30 Then every 2 hours 30 minutes.

Knockaround Guys (K4) / Starring John Malkovich, Dennis Hopper and Vin Diesel. Starting at 01:00 then every 2 hours. except 13:00 & 15:00


Lord of the Rings: The Two Towers (K3 & K17) / Starring Elijah Wood, Cate Blanchett, Sir Ian McKellen and Liv Tyler. K3: Starting at 00:30 then every 3 hours. K17: Starting at 00:00 then every 3 hours.


My Big Fat Greek Wedding (K13) / Starring Nia Vardalos, Gia Carides and John Corbett. Starting at 01:30 then every 2 hours.


100 Women (K18) / Starring Chad Donella and Erin Bartlett.
Starting at 01:00 then evey 2 hours.

Possession (K6) / Starring Gwyneth Paltrow, Aaron Eckhart, Jeremy Northam and Jennifer Ehle. Starting at 01:00 then every 2 hours.


Red Dragon (K2) / Starring Anthony Hopkins, Ed Norton and Ralph Fiennes.
Starting at 02:00, 06:00 & 08:30 then at 16:00, 18:30, 21;00 & 23:30

Serving Sara (K2) / Starring Matthew Perry and Elizabeth Hurley.
Starting at 11:00 & 13:30

Spirit: Stallion of the Cimarron (K4 & K14) / Animation. Voices of Matt Damon and Daniel Studi. K4: starting at 13:00 & 15:00 K14: Starting at 00:30 then every 2 hours.


Treasure Planet (K22) / Disney animation with voices by Emma Thompson, Martin Short and David Hyde Pierce. Starting at 01:00 then every 2 hours.



The Tuxedo (K7 & K8) / Starring Jackie Chan and Jennifer Love Hewitt.
K7: Starting at 00:30 then every 2 hours.
K8: Starting at 00:00 then every 2 hours.


Enjoy....

Dean131 :D :D
 
Top