Uploading photo's failure

sonnetpete

Grumpy Old Moderator and quiz inquisitor..
Staff member
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,749
Reaction score
3,364
Points
113
Age
71
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Just tried to start a thread and upload photo's. They appeared to upload but I got a 'site not responding message' instead. Using Chrome and I haven't tried Firefox. Think there's been similar problems since last night.

Edit: OK, I think it may have been Expatshield, I disabled it and all was ok........don't panic Mr.Mainwaring.....
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Saw the apparent problem with Firefox on another Thread and believe it's being looked at - although I use the latest Firefox and don't seem to have the problem.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Was experimenting this morning before I went out and couldn't get Firefox to finish a photo upload (just had a message saying waiting for response from satellites.co.uk), but have had no problems with Chrome.

Using Windows XP sp2 with AVG Internet security, will see if it's the AVG, but I doubt it.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Here's one ...................
 

Attachments

  • satellite-finder-meter.jpg
    satellite-finder-meter.jpg
    3.1 KB · Views: 36

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Here's a bigger one


(Using Firefox 12.0, Win 7, MSSE)
 

Attachments

  • 53E.jpg
    53E.jpg
    148 KB · Views: 34

RimaNTSS

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,209
Reaction score
5,563
Points
113
Age
56
My Satellite Setup
Some SAT-related hardware.
My Location
N-E from Riga
I do not feel that something has changed with uploading pictures. I use FireFox 12.0
 

Attachments

  • Ekran_03 May. 16 19.38.jpg
    Ekran_03 May. 16 19.38.jpg
    102 KB · Views: 33

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
And here's one just under 1MB, at an upload speed of no more than 0.16 Mbps
 

Attachments

  • Desert.jpg
    Desert.jpg
    826.1 KB · Views: 36

timo_w2s

Retired Mod
Joined
Sep 28, 2005
Messages
4,359
Reaction score
2,883
Points
113
Website
www.timo.me.uk
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Maidenhead, UK & Helsinki, Finland
rolfw said:
Was experimenting this morning before I went out and couldn't get Firefox to finish a photo upload (just had a message saying waiting for response from satellites.co.uk), but have had no problems with Chrome.

Using Windows XP sp2 with AVG Internet security, will see if it's the AVG, but I doubt it.

That's my setup too, no problems using Firefox 12 yesterday or today.

Here's a pic just under 1mb.
 

Attachments

  • P1020737a.jpg
    P1020737a.jpg
    946.3 KB · Views: 29

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Not a browser I use, got fed up with it ages ago, but still cannot upload a photo, even after turning off my antivirus and firewall. May be a combination of things, but no go here.
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,692
Reaction score
3,858
Points
113
Age
67
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
Just got to 100% before error 500 using a 5.84Mb pic, so reduced it to 800Kb and uploads fine using chrome
 

Attachments

  • 02052012 039 (1824 x 1368).jpg
    02052012 039 (1824 x 1368).jpg
    794.3 KB · Views: 33

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
I have no problem using Chrome or Rockmelt, these are my every day browsers, just Firefox which I don't normally use, even tried it on my other forum and firefox doesn't upload on that one either (both vbulletin).
 

sonnetpete

Grumpy Old Moderator and quiz inquisitor..
Staff member
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,749
Reaction score
3,364
Points
113
Age
71
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
rolfw said:
I have no problem using Chrome or Rockmelt, these are my every day browsers, just Firefox which I don't normally use, even tried it on my other forum and firefox doesn't upload on that one either (both vbulletin).

Rockmelt???...that's a new one on me.....I'll try loading a photo with Firefox in a few minutes and see what happens...
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Rockmelt is a version of Chrome, but with RSS reader and Facebook built in.
 

sonnetpete

Grumpy Old Moderator and quiz inquisitor..
Staff member
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,749
Reaction score
3,364
Points
113
Age
71
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Picture loaded with Firefox 10.0.2....photo 1.2MB
 

Attachments

  • Close up wheat mid May.jpg
    Close up wheat mid May.jpg
    423.8 KB · Views: 41

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Safari also fine as per picture below, but there is obviously a problem for some with Firefox, will be interesting to see if there are any other forum members experiencing it. Bear in mind that not everyone uploads to forums, so may not be aware.
 

Attachments

  • House_hunting.JPG
    House_hunting.JPG
    524 KB · Views: 36

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Time to get the mower out, Pete.
 

sonnetpete

Grumpy Old Moderator and quiz inquisitor..
Staff member
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,749
Reaction score
3,364
Points
113
Age
71
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Tivù said:
Time to get the mower out, Pete.

I'll wait till it goes a golden yellow then a kind farmer comes along with a combine 'arvester and clears the lot.

Edit: @Tivù, just in case you need it in June, a combine harvester is "la moissonneuse-batteuse"
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Shouldn't think so - we asked Hertz for a vehicle in the lowest Band - I suspect any upgrade wouldn't stretch too far.
 

sonnetpete

Grumpy Old Moderator and quiz inquisitor..
Staff member
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,749
Reaction score
3,364
Points
113
Age
71
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Tivù said:
Shouldn't think so - we asked Hertz for a vehicle in the lowest Band - I suspect any upgrade wouldn't stretch too far.

Just as well.....


Edit: Uploaded photo with Firefox 12 no problem. It is a small 42K file though....
 

Attachments

  • Flamin' 'arvester.jpg
    Flamin' 'arvester.jpg
    40.2 KB · Views: 40
Top