which channel questions

smokeyone

Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Age
67
My Satellite Setup
1.1m dish + technomate 6800hd
My Location
Suffolk
Hello

Just checking please but am I correct in thinking that whatever receiver I purchase I will need a card to pick up channel 4 & 5.....

Also is there a receiver that will pick up Discovery & Nat Geographic without me signing up to Sky.

Thanks
 

satelliteman

Administrator
Staff member
Joined
May 7, 2007
Messages
12,033
Reaction score
382
Points
83
My Satellite Setup
See signature
My Location
East Midlands, UK & Lanzarote, Canary Islands
Ch4 and Five are free to air (FTA) as part of the freesat platform.

28East
10.714h & 10.773h

In answer to your second question, a sky receiver and subs card req.
 

mariust5

Specialist Contributor
Joined
Dec 8, 2005
Messages
507
Reaction score
120
Points
43
Age
43
My Satellite Setup
Cristor Atlas 100HD , motorised 1.1 Triax on Stab H-H
My Location
hastings , uk
There are other ways to get Discovery & Nat Geographic . Google = satellite patched 1w .
 

smokeyone

Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Age
67
My Satellite Setup
1.1m dish + technomate 6800hd
My Location
Suffolk
Thanks very much for the tip.............
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,556
Reaction score
3,811
Points
113
Age
66
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
Not wishing to pour cold water on Mariust5's currently correct post but the open system referred to is currently in the middle of a card swap out which means it will be dark soon
 

smokeyone

Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Age
67
My Satellite Setup
1.1m dish + technomate 6800hd
My Location
Suffolk
Thanks very much for the info
 
Top