Working USAL or diseqc plugin for ProgDVB

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#1
Hi, ive been looking for a working diseqc or USAL plugin to drive my motor for a week now anyone suggest a working one everything ive tried does nothing.

Also anyone else have any good plugins to suggest except s2emu.

Cheers
 

Lancelot

Specialist Contributor
Messages
3,638
Likes
8
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
#2
Hi there - was it for the SS2 ??
Which ones specifically have you tried with it so far I wonder ?


Rgds


L.:)
 
Messages
42
Likes
0
My Satellite Setup
HTPC: AMD Athlon 4200+ X2 | Twinhan sat CI DVB-S | Nebula DVB-T | iMON rsc | HD70 | Kenwood DVT7000 | Tannoy EFX5.1 |

Moteck SG2100A | ISS 80cm
My Location
South Coast
#3
the motor plugin and install info is here: h**p://parabolfr.free.fr/
 

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#4
gromit4x4 said:
the motor plugin and install info is here: h**p://parabolfr.free.fr/
That one crashes my PC and Progdvb.

Dont know why.

Lancelot said:
Hi there - was it for the SS2 ??
Which ones specifically have you tried with it so far I wonder ?


Rgds


L.:)

Yeah it is.
 
Messages
1,323
Likes
0
My Satellite Setup
medion
pentium4 3.2ghz
progdvb
skystar2 rev2.3
1mtr dish & jaeger 99G 36v motor, with a superjack DP-6600. dvb-t aswell,in the process of setting up
My Location
cheshire,algeria
#5
have you tried post 20 here

then:
read sticky in motorised forum
(from start to finish ss2/progdvb/motor/diseqc )

i'll highlight in the part which may concern you (in red) 01/04/06 for 2 day's
then i'll put it back to normal
 

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#6
Thanks ive tried that didnt work ill keep trying

I reinstalled progdvb and now I can find signals and cant find any channels on Eutelsat W2 even though I have a signal its bloody weird.
 

Lancelot

Specialist Contributor
Messages
3,638
Likes
8
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
#7
Welcome to ProgDVB.
Does it to me all the time :-doh!


L.:)
 

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#8
Lancelot said:
Welcome to ProgDVB.
Does it to me all the time :-doh!


L.:)
How do you normally fix it?
 

Lancelot

Specialist Contributor
Messages
3,638
Likes
8
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
#9

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#10
Argh did a restart and its still doing it, and now reinstalled progdvb again and still wont find any channels.

Tried hotbird doing the same thing, I dont understand why.
 

Lancelot

Specialist Contributor
Messages
3,638
Likes
8
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
#11
Back it off to 4.56.2 and try that.
(full uninstall first though)


L.:)
 

remlap

Specialist Contributor
Messages
2,208
Likes
832
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
#12
Fixed it, guess it was the drivers needed the original .ini file.

Had to remove and reinstall the Skystar from the system :-rofl2
 
Messages
1,323
Likes
0
My Satellite Setup
medion
pentium4 3.2ghz
progdvb
skystar2 rev2.3
1mtr dish & jaeger 99G 36v motor, with a superjack DP-6600. dvb-t aswell,in the process of setting up
My Location
cheshire,algeria
#13
glad your sorted m8:)
 
Top