conax funcard 1 WEST

Discussion in 'Conax, Cryptoworks, Nagravision, NDS and Others' started by ceen, Jan 22, 2004.

  1. ceen

    ceen Member

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello
    I'm new to this. Yesterday I found some working files for Viaccess on 5 EAST Sirius. But I can't find any files for conax 1 WEST (for ord. funcard 2) Someone have any idea or links? :)
    Thanks, CEEN
  2. T24

    T24 Info Exec Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2002
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry,there are no CNX files for fun card.
  3. ceen

    ceen Member

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK. Thanks
  4. Tiggy

    Tiggy ASBO Club Member - Persona non grata

    Joined:
    Dec 31, 1999
    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are there any conax files for joker & goldcard available
    Tiggy
  5. Razor

    Razor Irish Mod Staff Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    1,319
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Location:
    Ireland
    The only Conax files I have seen are for Titanium cards.
  6. waverider

    waverider Salty Tech Monster Mod Staff Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Protek 9750 HD IP, Spiderbox 9000HD. Cryptik Digital H-H Mount with1.2m Oval Dish and a box in the garage consisting of 2 obsolete STBs, various Cards and a couple of cams!
    My Location:
    South East England
    And I beleive there are problems using the Infinity Pheonix with this card too!
  7. seba

    seba Member

    Joined:
    Jan 12, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    u can use the Emulator program and the season interface for conax 1w.
    its working with me 100%
  8. rolfw

    rolfw Believe it when I see it Admin. Staff Member

    Joined:
    May 1, 1999
    Messages:
    35,811
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    83
    My Satellite Setup:
    See signature
    My Location:
    Berkshire
    Infinity Phoenix works fine with Titanium, but sometimes the settings on the PC can be a bit fiddly, needed to switch off the FiFo buffer on mine, then it worked a treat.
  9. appe9

    appe9 Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    files for conax 1 WEST .
    You need the have modul(Magic or matrix...). Then use Software penta 1.11 with conax.
    It works 100 % untill yesterday. Now we only have the wait and i afraid very long the get it back.
    Does anyone have some idea, do i have any other posibbilydy to find it.??
  10. rolfw

    rolfw Believe it when I see it Admin. Staff Member

    Joined:
    May 1, 1999
    Messages:
    35,811
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    83
    My Satellite Setup:
    See signature
    My Location:
    Berkshire
    Amazing what can happen in 24hrs. Nothing on the horizon as far as I can see.
  11. skomaker`n

    skomaker`n Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi there !


    For decoding cd(conax) on card,you will need either Titanium,m2 or bc,this is the only cards that is fast enough.Emu is another solution,if you have an extra comp availible,eiter emuwin 3,2 for windows or emu 2,1,this is based on linux.
    Bouth these two emu`s can emulate several other systems,like viacsess,nagra etc.

    For those who are searching for fun or gold files for conax,forget it.You wouldn`t find working files,because it is not possible with these cards.

    Best regards
    skomaker`n
  12. crosser747

    crosser747 Member

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You can use m2 card for conax files too....
  13. T24

    T24 Info Exec Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2002
    Messages:
    566
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Or Basic card.
  14. rolfw

    rolfw Believe it when I see it Admin. Staff Member

    Joined:
    May 1, 1999
    Messages:
    35,811
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    83
    My Satellite Setup:
    See signature
    My Location:
    Berkshire
    Crumbs, we'll be using Nectar cards soon. ;)

    this is what I'm using now. :)

    Attached Files:

  15. jimbo

    jimbo Specialist Contributor

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
    My Location:
    Greater London
    LOL...nice one Rolf. 1000 points for each update I suppose.
  16. waverider

    waverider Salty Tech Monster Mod Staff Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Protek 9750 HD IP, Spiderbox 9000HD. Cryptik Digital H-H Mount with1.2m Oval Dish and a box in the garage consisting of 2 obsolete STBs, various Cards and a couple of cams!
    My Location:
    South East England
    What about a CO OP divedend card are they any good?
  17. rolfw

    rolfw Believe it when I see it Admin. Staff Member

    Joined:
    May 1, 1999
    Messages:
    35,811
    Likes Received:
    351
    Trophy Points:
    83
    My Satellite Setup:
    See signature
    My Location:
    Berkshire
    Only for Seca 2. :)
  18. Razor

    Razor Irish Mod Staff Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    1,319
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Location:
    Ireland

    I may be Irish, but I'm not falling for that one.
  19. Channel Hopper

    Channel Hopper Suffering fools just so you don't have to Staff Member

    Joined:
    Jan 1, 2000
    Messages:
    16,765
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    My Satellite Setup:
    A little less analogue, and a lot more crap.
    My Location:
    UK South East
    Only because Linda told you :p


    (posted your card today )
  20. waverider

    waverider Salty Tech Monster Mod Staff Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Satellite Setup:
    Protek 9750 HD IP, Spiderbox 9000HD. Cryptik Digital H-H Mount with1.2m Oval Dish and a box in the garage consisting of 2 obsolete STBs, various Cards and a couple of cams!
    My Location:
    South East England
    Well the wifes claims her Tesco Club card is ok for Viaccess 2 :D

Share This Page

Click here to support our sponsors