7E Africans

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Anyone know why several of the interesting African channels have disappeared off the 7E slot in recent weeks??
 

remlap

Specialist Contributor
Joined
Aug 21, 2004
Messages
2,332
Reaction score
898
Points
113
Age
37
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
First noted them gone on Monday, surprised they're still missing.
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
GRTS disappeared a week or so back, and hasnt reappeared.
 

hvdh

Specialist Contributor
Joined
Dec 10, 2004
Messages
2,365
Reaction score
3,351
Points
113
Age
60
Website
gso-satellites.nl
My Satellite Setup
Dr.HD F16, TBS 5927, T-55, Laminas 120 cm
My Location
Oss, NL (5.5°E 51.8°N)
All is there now on 7 east: TPA, ORTB, DRTV, TVGE, ORTM, RTS, 2s i racines.
Maybe feed has problems?
 

saj1985

Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
767
Reaction score
250
Points
63
My Satellite Setup
Dreambox 800HD SE, Dreambox 500S, Skybox F5S, 90cm Solid Dish, Tm2600 Motor, Inverto Black Ultra LNB! :)
My Location
Lost...
hvdh said:
All is there now on 7 east: TPA, ORTB, DRTV, TVGE, ORTM, RTS, 2s i racines.
Maybe feed has problems?
according to KoS GRTS has left 7e,
think its on 5w now,
its a shame really showed quiet a few 3pm footy games on GRTS
 

hvdh

Specialist Contributor
Joined
Dec 10, 2004
Messages
2,365
Reaction score
3,351
Points
113
Age
60
Website
gso-satellites.nl
My Satellite Setup
Dr.HD F16, TBS 5927, T-55, Laminas 120 cm
My Location
Oss, NL (5.5°E 51.8°N)
Maybe some go black or use BISS during football, anyway as said all is fine now.
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
AH good - glad to see them back :)

5W is behind a tree here :(.

BTW - ORTB & RTS1 also occasionally show 3pms - always fta not Biss'd
 

Captain Jack

Retired human
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,826
Reaction score
8,014
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Analoguesat said:
5W is behind a tree here :(.
Didn't think it was much of an issue relocating a tyre the dish sits on ;)
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
No possible position for 5W anywhere around the cottage nowadays thanks to tree growth.
 

remlap

Specialist Contributor
Joined
Aug 21, 2004
Messages
2,332
Reaction score
898
Points
113
Age
37
My Satellite Setup
Gibertini 104cm motorised dish with a Technomate 5402 HD CI+ and TBS 6925 + Gibertini 90cm with 9E 13E 19.2E and 28.2/5E with a Hauppauge WinTV NOVA-HD-S2 Media Centre PC and Pure EVOKE Flow Radio + 100cm Channel Master with 2 LNBs at 24.5W and 30W
My Location
Wales
Hmm they're gone again.
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,412
Reaction score
784
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
Analoguesat said:
No possible position for 5W anywhere around the cottage nowadays thanks to tree growth.
Is it your tree and do you possess a chainsaw? Is a question of priorities :)
 

wod

Regular Member
Joined
Aug 7, 2005
Messages
4,213
Reaction score
238
Points
63
My Satellite Setup
1m channel master, jaeger smr1224, Inverto black ultra twin, technomate tm-1500ci, broken receiver vantage x221ci, New additions Skybox F5s and technomate tm-5402 HD arriving soon.
My Location
yorkshire
No possible position for 5W anywhere around the cottage nowadays thanks to tree growth.

Cut a branches off and say the snow was too heavy and it broke off or something ?
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
hairybadger said:
Is it your tree and do you possess a chainsaw? Is a question of priorities :)
Not my trees - they are all part of the farm estate I live on, and they would not be in the slightest bit impressed if I chopped them down! :D

wod said:
Cut a branches off and say the snow was too heavy and it broke off or something ?
A couple of branches wont make any difference - 3 or 4 trees need to come down.
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,412
Reaction score
784
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
Analoguesat said:
Not my trees - they are all part of the farm estate I live on, and they would not be in the slightest bit impressed if I chopped them down! :D

A couple of branches wont make any difference - 3 or 4 trees need to come down.
If they're ash you might get lucky (for various values of "lucky"...) :)
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
No such "luck" Pines, flowering cherry and more scrubby rubbish.

The farm dont seem to understand the need for the woodland to be lopped off at 20 feet!
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,412
Reaction score
784
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
Analoguesat said:
No such "luck" Pines, flowering cherry and more scrubby rubbish.

The farm dont seem to understand the need for the woodland to be lopped off at 20 feet!
Aren't agricultural buildings exempt from planning permission (I stand open to correction)? You could put up a 20m pylon to look over the trees....
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,940
Reaction score
11,381
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Our landlord is very tolerant but thats pushing things a little too far!
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,412
Reaction score
784
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
Analoguesat said:
Our landlord is very tolerant but thats pushing things a little too far!
I've no idea how he got planning permission for it but somebody who lives about 2 minutes drive from me has put one up beside his house. He has all sorts of radio aerials on it as well, and a 3m (I think) dish in segments that has been on the ground outside for 4 or so years.

hxxp://goo.gl/maps/w2vyk

go to the streetview here and look SW. Clearly he's a little more than a hobbyist :)
 
Top