Best place to get TV schedules for motorised systems?

Steve_W

Member
Joined
Feb 20, 2012
Messages
64
Reaction score
19
Points
8
Age
51
Location
Thanet, Kent, UK
Website
southerndigital.tv
My Satellite Setup
60cm on Astra 2 with TM 7100 HD, Triax 80cm dish motorised with Icecrypt S3700CHD looped into TM 5302HD, WDTV Live, Xbox360
My Location
Thanet, Kent, UK
Hi all, I've got a motorised dish, I'm an installer and sometimes my foreign customers ask me what the best guide is for scheduled TV.

I most of the time just say to look online, but I wondered what sites you guys use for TV guides? I'm mainly on Hotbird or Eutelsat but would like to get as much as possible.

I suppose I want a radio times but for every channel I can possibly get!!!

Cheers all...
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
is this any help? tvzap.com
 

Huevos

Satellite Freak
Joined
Sep 11, 2008
Messages
6,036
Reaction score
1,273
Points
113
My Satellite Setup
57E to 58W, C-band and Ku, DVB-S2, 4:2:2 and blindscan.
My Location
38.5ºN, 0.5ºW
If they are a proper channesl they will be part of a proper TV guide. In that case using an Enigma2 receiver with a combination of OpenTV, Rytec XML, and EIT gives a good 7 day TV guide with synopsis.
 

Piltdownpaul

No.1 Spike Milligan Fan
Joined
May 27, 2012
Messages
2,011
Reaction score
687
Points
113
Age
55
My Satellite Setup
Skybox F3,Icecrypt S3500HDCCI, Technomate TM3000D,TM5400Ci Super, Samsung HD HDD Freesat Box,60cm dish for freesat, TD88 dish on a Skybox F3 57E to 45W.
My Location
South Leicestershire (Fleckney)

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
35,460
Reaction score
8,518
Points
113
Age
59
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Many channels in Europe that run off Astra 1 or Eutelsat 13 will be using the teletext from the satellite menu.

Try this one

http://www.eurotv.com/index.cfm
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,640
Reaction score
11,111
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
The tvtv network of sites used to be pretty good, althogh most were closed down a few weeks ago.

tvtv.de
tvtv.at
tvtv.ch

are still operating.
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
Analoguesat said:
So do I (using Firefox)

I get this on Chrome
The Website Ahead Contains Malware!
Google Chrome has blocked access to bltv2.com for now.
Even if you have visited this website safely in the past, visiting it now is very likely to infect your computer with malware.
Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss and permanent file deletion.
 

Piltdownpaul

No.1 Spike Milligan Fan
Joined
May 27, 2012
Messages
2,011
Reaction score
687
Points
113
Age
55
My Satellite Setup
Skybox F3,Icecrypt S3500HDCCI, Technomate TM3000D,TM5400Ci Super, Samsung HD HDD Freesat Box,60cm dish for freesat, TD88 dish on a Skybox F3 57E to 45W.
My Location
South Leicestershire (Fleckney)
Steve_W said:
I got a malware warning on this one?
Me too, but its a genuine site ,tell firefox to ignore it, i did over a year ago and i'm still alive.......
 
Top