BoxKey in MM

western

Member
Joined
Aug 26, 2003
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
hi all,
anyone can help me please?
I'm new user on MM. I would like to use it to open some nagravision channels and don't know where I have to put the BK of my receiver? or is it possible to extract the BK from the MM ??
Anyone please help.
Thanks in advence.
 

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
70
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
Hi Western. Are you looking to open channels on 30W (Hispasat)
 

western

Member
Joined
Aug 26, 2003
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Hi jimbo,

I'm in Canada and I'm looking to open channels on bev (Nimiq1 at 91W) and dishnetwork (61.5 , 110 and 119W).
Here, we use dishnetwork receivers. we have to extract BoxKey # from receivers and use it on ROM2, ROm3 or ROM10.
I got a standalone DVB receiver with 2 CI slot and Magic Module.
Please help me to figure out how to use my new DVB receiver and MM to open my channels.
BIIIG thanks in advence.
Western.
 

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
70
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
It's good to make your acquaintance Western but unfortunately I don't know the answers. I'm sure someone on this site will though. :)
 
Top