Cam problem

vv5

Member
Joined
Jul 6, 2003
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
My Location
Denmark
I have a problem with my samsung dsr 9500. I use a funcard in my cam module, but if i turn my resiver off it loosese the codes.(writes "program coded) Can i do somthing about it, or do i have to live with it???
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,988
Reaction score
1,405
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Which CAM are you using vv5 and are you saying that the CAM erases the funcard?
 

vv5

Member
Joined
Jul 6, 2003
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
My Location
Denmark
If ist the color of the text, then it is red. It writes "program coded" but if i turn the power off an on again, the picture comes back for a short moment. Then coded again!
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,988
Reaction score
1,405
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
May be worthwhile trying another file on the card vv5, which file are you using.
 

vv5

Member
Joined
Jul 6, 2003
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
My Location
Denmark
I have tryed different files, but the one i am ysing now is called viafun.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,988
Reaction score
1,405
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
So I'm assuming that you had problems with the others as well, or is this a new occurence?
 

vv5

Member
Joined
Jul 6, 2003
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
My Location
Denmark
I have had the problem all the time.
 
Top