Cant get all channels on JSC

DishDick

Regular Member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
772
Reaction score
27
Points
28
My Satellite Setup
.
My Location
Gran Canaria
Hi,

Have now got a Viaccess JSC card, so much easier than Irdeto (which I gave up on). Had a picture within 10 mins. But I only get JSC 1 & JSC 2. Dealer says card was activated over the air today.

A couple of quick questions

caid should that only be =500 or should it be =500:042400, or =500:042400,042410 or 0500:0424o0,042410,fff920

indent, should that be =500:042400, or =500:042410,042410 or 0500:0424o0,042410,fff920

And depending on indent, what should my dvbapi file contain.

Thanks
 

DishDick

Regular Member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
772
Reaction score
27
Points
28
My Satellite Setup
.
My Location
Gran Canaria
My configuration is this:- (have included all indents for thsi provider in Viaccess and have included all srvid's I could find. I have changed my dvbapi file from P 0500:042400 1 to include all srvid's on 7W). But still I only get JSC 1 & 2. Any ideas as to what the problem is?

Oscam.config


[global]
nice = -1
WaitForCards = 1
ClientTimeout = 5
CacheDelay = 120
saveinithistory = 1
PreferLocalCards = 1
# logging
logfile = /var/log/oscam.log
usrfile = /var/log/oscamuser.log
cwlogdir = /opt/oscam/cw
# monitor
[monitor]
port = 988
nocrypt = 127.0.0.1
aulow = 120
monlevel = 1
# web interface
[webif]
httpport = 16002
httpuser = admin
httppwd = password
httprefresh = 10
httpallowed = 127.0.0.1,169.254.224.1-192.254.224.255
# protocols
[cccam]
port = 12000
reshare = 1
ignorereshare = 0
forward_origin_card = 0
version = 2.1.3
updateinterval = 240
minimizecards = 0
keepconnected = 1
stealth = 0
reshare_mode = 1
[newcamd]
key = 0102030405060708091011121314
port = 34000@0500:042400,042410,047500,FFF920
keepalive = 1
[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = dreambox
user = local
request_mode = 0

Oscam.dvbapi

I:0603:000000
I:0627:000000
P:0500:042400:0321
P:0500:042400:0322
P:0500:042400:0323
P:0500:042400:0342
P:0500:042400:0325
P:0500:042400:0A8D
P:0500:042400:0A8E
P:0500:042400:0A8F
P:0500:042400:0A90
P:0500:042400:0A91
P:0500:042400:0FAE
P:0500:042400:0FA3
P:0500:042400:1131
P:0500:042400:1132
P:0500:042400:1133
P:0500:042400:1134
P:0500:042400:1135
P:0500:042400:1136
P:0500:042400:1137
P:0500:042400:1451
P:0500:042400:1452
P:0500:042400:1453
P:0500:042410 1
P:0500:047500 1
P:0500:fff920 1

Oscam.server


[reader]
label = JSC
Protocol = internal
Detect = cd
Device = /dev/sci0
mhz = 357
cardmhz = 357
Group = 1
caid = 0500
ident = 0500:042400,042410,047500,FFF920
blockemm-u = 0
blockemm-s = 0
blockemm-unknown = 1
block-g = 1
EMMCache = 1,3,2
ecmcache = 1

Oscam.services


[JSC]
caid = 0500
provid = 042400,042410,047500,FFF920
srvid = 0321,0322,0323,0324,0325,0A8D,0A8E,0A8F,0A90,0A91,0FAE,0FA3,1131,1132,1133,1134,1135,1136,1137,1451,1452,1453

Oscam.user
[account]
user = Home
description = DVBAPI
disabled = 0
uniq = 1
group = 1
AU = JSC
caid = 0500
indent = 0500:042400,042410,047500,FFF920
 

DishDick

Regular Member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
772
Reaction score
27
Points
28
My Satellite Setup
.
My Location
Gran Canaria
FFS I changed a few minor parameters as a test and both channels were then off (noticed srvid in dvbapi was tranposed 0342 instead off 0324 and added 0326 seen on another site. Inclueded 0326 in services file. Put 1 at end of I lines in dvbapi).

Changed all back, channels still off, let running for hours still off. Was I a coincidence ( as I read cards come with channels activated for four days). Any idea anyone how to get this card functioning in DM500s? Its completely different to my old SCT card!
 

DishDick

Regular Member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
772
Reaction score
27
Points
28
My Satellite Setup
.
My Location
Gran Canaria
Found card when first inserted gives two days viewing before it needs to be properly activated, so card going off was a coincidence. All working now!
 
Top