Data from dreambox 500-S

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
Hello
I have a dreambox 500-s
I try to download data but I can not
On my dreambox web interface I find data services
but I can not access or view these data
Can you help me ???? what should I do??
I await your answers
thank you
 

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Joined
Jun 28, 2003
Messages
17,569
Reaction score
3,664
Points
113
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
Welcome to the forum najib55.

Wnat data is it that you are trying to look at?
 

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
PaulR;
I try to look at all type of data : JPEG, MPEG, BMP, MP3, MP4....

I know it's possible, but I don't know how can i do it ?!
 

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
Hello,
I can't access or view data on my dreambox 500-s
i need your help
 

A nonymous

Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
3,586
Reaction score
913
Points
113
You need to use ftp to get the data from your box. You can use the likes of Cuteftp, flashfxp or something along those lines.

You could also use DCC too. Google "Dreambox control center" and you will find.

You will also need to know the root password to access the box. If you don't know the boxes root password, its game over.

You can also download channel lists etc etc by using Dreamboxedit. You will also find that by using google.


Nano
 

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
nano said:
You need to use ftp to get the data from your box. You can use the likes of Cuteftp, flashfxp or something along those lines.

You could also use DCC too. Google "Dreambox control center" and you will find.

You will also need to know the root password to access the box. If you don't know the boxes root password, its game over.

You can also download channel lists etc etc by using Dreamboxedit. You will also find that by using google.


Nano
Hello,
I used DCC and dreambox edit to add the file satellite.xml and update my channel list
I can access my dreambox : root, Password: dreambox
I made a mount to the hard drive of my pc
but it still does not work!!
I don't know what's the problem ?!!
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
38
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
Are you trying to download satellite broadband using your Dreambox (data services on the dm)? I know you can use a PCI card to sniff out pictures/movies/files that satellite broadband customers are downloading but I`ve never heard of it being possible on a Dreambox

Or are you trying to load/download content to/from the Dreambox that you want to watch on your TV or content you have recorded?
 

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
smoggy07 said:
Are you trying to download satellite broadband using your Dreambox (data services on the dm)? I know you can use a PCI card to sniff out pictures/movies/files that satellite broadband customers are downloading but I`ve never heard of it being possible on a Dreambox

Or are you trying to load/download content to/from the Dreambox that you want to watch on your TV or content you have recorded?
hello,
Yes i try to download satellite broadband using my Dreambox,

www.blackhat.com/presentations/bh-dc-09/Laurie/BlackHat-DC-09-Laurie-Satellite-Hacking.pdf

We can use PCI card+ sortware, but i want to try with my dreambox
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,311
Reaction score
9,942
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
I suspect you are on your own with this - cant remember anyone here ever trying such a thing.

I very much doubt you are going to get anything particularly interesting out of it.

However if you do get it working please let us know :)
 

najib55

New Member
Joined
Dec 12, 2012
Messages
6
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
satellite: Eutelsat 7°E
PC core2duo
Dreambox 500-s
My Location
algeria
Analoguesat said:
I suspect you are on your own with this - cant remember anyone here ever trying such a thing.

I very much doubt you are going to get anything particularly interesting out of it.

However if you do get it working please let us know :)
hello, :)
There were so many articles that talk about it, caught my attention
any time it is possible that someone can help me to solve this problem
and of course if it works for me, I will inform
but I need a helping hand
Thank you
 
Top