dead dreambox 500s

cherooky

Member
Joined
May 28, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
58
My Satellite Setup
dreambox 500s + toshiba laptop
My Location
saudi arabia
:-cry1 the dreambox 500s is dead, no light at all, any body got a miracle?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,126
Reaction score
1,489
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Have you checked to see if the power supply is working?
 

cherooky

Member
Joined
May 28, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
58
My Satellite Setup
dreambox 500s + toshiba laptop
My Location
saudi arabia
power supply is working fine, infact i was scrolling throught the menu then suddenly i got a wierd message i don't remember exactly what it said, it was quick and i did not pay attention to it, but i think it said something like the dreambox is not genuine or original., then unit went off.
i unpluged the power and pluged it again , no light.
:-rofl2:-rofl2:-rofl2:-rofl2:-rofl2
 

mhku

Super Moderator
Staff member
Joined
Mar 8, 2005
Messages
4,712
Reaction score
20
Points
38
My Satellite Setup
TM Nano ~ sg2100
My Location
Midlands
So it's fake and if it had Gemini 4.31 on it then it has been killed? See the big JTAG thread if this is the case.
 

HB13DISH

Retired Mod
Joined
Aug 13, 2007
Messages
3,764
Reaction score
1
Points
0
Age
76
My Location
Middle East - Israel
In yesterday's other post, we did warn you about using the Gemini version 4.3.1 for non original 500S.
Is this what you installed today?
 

cherooky

Member
Joined
May 28, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
0
Age
58
My Satellite Setup
dreambox 500s + toshiba laptop
My Location
saudi arabia
:-ohcrap exactly :-cry1 i must be very naughty boy, not to listen...

so shall i throw it or :-argh
 
Top