Diablo 2.3

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,627
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
There are rumours that a new underworld file will be released on Monday, specifically for this new Cam, with a new exclusive hack that will not be available for the older cams.
This could be a great marketing ploy or hopefully on Monday there will be some new channels for you owners to enjoy.
 

CROSSBONES

Specialist Contributor
Joined
Jul 23, 2005
Messages
2,003
Reaction score
187
Points
63
My Satellite Setup
1.2m channel master on a jeager 1224 motor. 55cm fibo Gregorian. VU solo2.
My Location
S.Wales
Not very nice if you have a 2.2v cam! But maybe good news that another provider is hacked!
 

easkey

easkey
Joined
Dec 21, 2005
Messages
72
Reaction score
0
Points
6
Age
60
My Satellite Setup
SpiderBox 9000 HD - Technomate 1500+CI
1M dish - 3 LNB'S
Astra 19 - Hotbird and 1W
Sky Box on 90cm dish
Diablo Cam + Cas 3+prog
My Location
IRELAND
Any word about this yet:confused:confused
 

jocktrucker

Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
0
Age
45
My Satellite Setup
SKY HD, TM6900HDsupercombo, Manhattan xtcm, motorised 90cm 53e to 45w, home cinema system.
My Location
EDINBURGH
the underworld firmware for diblo v2.3 only and jolly cam, whatever that is?
 

shane77

Regular Member
Joined
May 10, 2006
Messages
291
Reaction score
2
Points
18
Age
43
My Satellite Setup
Virgin/VU+/AzBoxMe/TM5400 and many more odds and sods
My Location
notts uk
jolly is just the name for v2.3, version 1.07 works on both versions but


v2.2 - 1.06 canal digital, 1.07 tps auto update
v2.3 - 1.06 canal digital, 1.07 tps auto update AND canal digital
 

developers

Regular Member
Joined
Mar 10, 2008
Messages
181
Reaction score
0
Points
16
Website
www.development.plus.com
My Satellite Setup
Topfield 7710 HD PVR using HDMU Enigma2, Humax HDCI2000 HD Motorised Triax 1.1m, fixed Orbital 80cm dish with 3 LNB 13e, 19.2e and 28.5e 4/1 way diseqc Cas 3+ Diablo 2.3 & TRex 4.6 Rover SDM2
My Location
Cheshire.
I loaded underworld 107 this on my Diablo 2.2

Auto PMT ON
Emulators ON
N2 AU ON
Emulators priority. 1 Emu 2 Cards
Fixed CW ON

and it cleared
Premiere sport and direkt etc
Multivision and TPS after using France 5 to clear
I only have 28.5 19.3 and 13 available but gave me bak tps/multi so thanks
 

Guppie73

Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
0
Age
48
My Satellite Setup
motorized 64cm triax dish. Topfield 5000ci, diablocam light v2.3, cas3+
My Location
rotterdam, holland
I read on another forum that there will be a hardware upgrade on the market to upgrade the old diablo v2.2 to diablo v2.3.
It is supposed to cost something like €25. Can anybody confirm this ? and maybe somebody know where to get it ?
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,627
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
There was a site in Germany promising to do this called zombiesat, but I'd wait for confirmation before contacting them.
Besides if this happens duolabs will probably upgrade the file to stop it or bring out a newer version of the cam.
 

boroded

Member
Joined
Feb 11, 2005
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
74
Mickha said:
There was a site in Germany promising to do this called zombiesat, but I'd wait for confirmation before contacting them.
Besides if this happens duolabs will probably upgrade the file to stop it or bring out a newer version of the cam.
what is the real difference between ver. 1.41-2.2-2.3?
 

misterminibus

Regular Member
Joined
Jan 16, 2005
Messages
1,012
Reaction score
0
Points
36
Age
52
Location
Lancashire
My Satellite Setup
Kodi
My Location
Lancashire
It seems like another card/cam rip off they won't be getting my hard earned thats for sure...
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,627
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
All it looks like is that the 2.3 has a different bootloader that the new underworld files recognise and load the Canal Digital hack.
Apart from the fact that the 2.3 is nearly £90 and the 2.2 was about £45:)
 

misterminibus

Regular Member
Joined
Jan 16, 2005
Messages
1,012
Reaction score
0
Points
36
Age
52
Location
Lancashire
My Satellite Setup
Kodi
My Location
Lancashire
sounds like the dragon cam did.... version blah blah blah lets have your money thank you very much & the 4.6 being less of a cam than the 1st...
Well Mr Diablo if you want our money give us something in return N3 would do videogaurd would be nice if not a little un-realistic... :-rofl2

Come on tho it's the same cam with just a £90 ammendment which to be honest isnt worth it...
 

teddie

Member
Joined
Oct 17, 2004
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
Age
72
My Satellite Setup
tm dh 6800+250 hdd usb,tevion hdd/dvd recorder,tevion upscaler hdmi dvd player,philips 42 plasma hd,.beheringer psudo surround thru hi fi ,..
My Location
ireland
sorry ,i only speak english,...conax 1 west ,thor..is now on diablo 2.3 ,.underworld 107 file,...if you have an older 2.2 diablo cam please dont be fooled by duolabs and underworld,..dont buy the 2.3 diablo because its exactly the same as 2.2 exept for a security code,..what you should do is send a email of complaint to duolabs and tell them that you wont be buying the 2.3 because you have the exact same already,...there are thousands on other sat forums joining in this boycott of 2.3 diablo,..if we stick together we will get the 1 west conax back on our 2.2 as it was 2 weeks ago,...otherwise there will be thousands of diablo cams gathering dust in duolabs storage and in sat shops with no chance of sales,..and all because some tight ass seen the chance to make a very big quick buck and left 2.2 owners in the s**t,...please support this,...cheers,teddie,:-Nooo'O'-red'O':)
 

teddie

Member
Joined
Oct 17, 2004
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
Age
72
My Satellite Setup
tm dh 6800+250 hdd usb,tevion hdd/dvd recorder,tevion upscaler hdmi dvd player,philips 42 plasma hd,.beheringer psudo surround thru hi fi ,..
My Location
ireland
theres no difference between 2.2 and 2.3 exept for a security code+ the price [ quote from duolabs ] so its a complete ripoff,..conax 1 west was on 2.2 , underworld 106,..suddenly only avalible on 2.3,..please tell duolabs you wont buy the 2.3 diablo as you have already got the same thing,and ask for an upgrade,..if we [diablo owners] stick together as they are doing on a lot of sat sites then we could win this battle,..even if you dont own a diablo cam and are thinking of getting the 2.3 , please wait n see what they [duolabs and underworld will do,..retailers [ sat shops]should also support this boycott,.and get a better deal from duolabs,...please help ,..:-Nooo:eek::p
 

mhku

Super Moderator
Staff member
Joined
Mar 8, 2005
Messages
4,712
Reaction score
20
Points
38
My Satellite Setup
TM Nano ~ sg2100
My Location
Midlands
@Teddie: only posts in Portuguese are allowed in the Portuguese section.
 

easkey

easkey
Joined
Dec 21, 2005
Messages
72
Reaction score
0
Points
6
Age
60
My Satellite Setup
SpiderBox 9000 HD - Technomate 1500+CI
1M dish - 3 LNB'S
Astra 19 - Hotbird and 1W
Sky Box on 90cm dish
Diablo Cam + Cas 3+prog
My Location
IRELAND
misterminibus said:
sounds like the dragon cam did.... version blah blah blah lets have your money thank you very much & the 4.6 being less of a cam than the 1st...
Well Mr Diablo if you want our money give us something in return N3 would do videogaurd would be nice if not a little un-realistic... :-rofl2

Come on tho it's the same cam with just a £90 ammendment which to be honest isnt worth it...


I do agree, I think we (Satellite Diablo2.2 users) have being taken
for a RIDE HumpingHumpingHumpingHumping
When there is no real difference in the CAM'sO-st
 

teddie

Member
Joined
Oct 17, 2004
Messages
22
Reaction score
0
Points
0
Age
72
My Satellite Setup
tm dh 6800+250 hdd usb,tevion hdd/dvd recorder,tevion upscaler hdmi dvd player,philips 42 plasma hd,.beheringer psudo surround thru hi fi ,..
My Location
ireland
hi mhku,.i somehow landed on the foreign section by mistake, the search took me there,.sorry bout that ,..and as there was another english post there i thought it was the right place,...can you move it?cheers ,teddie.:confused:eek::)
 
Top