Does MR 1o7 lock up on hotbird 13E?

lejizz

Regular Member
Messages
46
Likes
0
#1
Had probs with imy technomate 5500 and MR can with 1070 on it since I got it a few weeks ago, thought it was the reciever after cam has been swapped 3 times, but now it locks on hotbird on 13East
Is it the MR 1070 or the reciever?
I get the "module inserted, initializing _ not running or scrambled" on screen at same time.
Cheers
 

Salih15

Regular Member
Messages
10
Likes
0
My Location
London
#2
make your receivers off from main...make on again without cam...insert your MR into second slot...evrything will be allright.
 

lejizz

Regular Member
Messages
46
Likes
0
#3
Salih15 said:
make your receivers off from main...make on again without cam...insert your MR into second slot...evrything will be allright.
Tried it, but does'nt make any difference, it still locks up :(
 

jimbo

Specialist Contributor
Messages
3,482
Likes
1
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
#4
Are you intialising on a FTA channel, lejizz?
 

lejizz

Regular Member
Messages
46
Likes
0
#5
jimbo said:
Are you intialising on a FTA channel, lejizz?
yea i start on a FTa switch off and start on a FTA, i have even started on FTA, switched off , took cam out switched on again (FTA) swiched off, inserted cam switched on (FTA) then waited for it to initialize, goto a scrambled channel and it's ok for about 20 mins to 2 hours, then i get the ol "Module is inserted, initialising, etc..."
 

lejizz

Regular Member
Messages
46
Likes
0
#7
dad said:
try 10.60 works fine for me got same setup
good luck. DAD. :D
I have tried to work out how to put 10.60 on, but can't make head nor tail of it all.

I have bought an Infinity USB Phoenix and 2 fun6 cards, and have managed to eventually find a toe zip with 3 files , these are
mr1060_1024_1.hex 360kb
mr1060_1024_2.hex 111kb
mr1060.upd 167kb


I have put the new Infinity USB software ( 1.46 1403 build) onto my pc.
There are 3 boxes
Flash
Int. EEprom
Ext. EEprom

Do I put the same 3 files on both the fun6 cards, and what goes where?, or do I have to download something else? (links or PM me please).

Once i've done it, I should be fine, and if I ever do it, I will do an Idiots Guide, so that even I can understand it :D

Also how do i put keys into my tm5500
Cheers
 

dad

Regular Member
Messages
13
Likes
0
#8
sorry mate iv never used fun cards i use cas2.
someone will help you on here keep looking
try your cam in the other slot on your recever
on a FTA chan sorry i car'nt help with fun cards
if i find anything i'll let you no.;) DAD.
 

manikm

Regular Member
Messages
91
Likes
0
#9
i had same prob mate - and i have a TM5500 DACI

i reverted back to 1.060 and its been fine ever since...people tried telling me 1.070 is fine, but it aint with a TM 5500 DACI\CI - u need to suss the programming of your CAM, cos 1.060 really will fix your problem (make sure its in bottom slot also)

use a mates laptop to prog it, thats what i use, but it has to use PCIC PCMCIA mode (16 bit - old style mode) 32 bit cardbus slots wont recognise the CAM at all.
 

lejizz

Regular Member
Messages
46
Likes
0
#10
I have reloaded to 1080.

I do not get the full lockup , BUT i do get the initialising banner come up and the pic freezes for a second, but then carries on ok.
 
Top