Dragon problem,won't initialise.

T

tony1jackson

Member
Messages
4
Likes
0
#1
Help. i've got a dragon cam & technomate 55000 DAPCI. It crashed today when moving up and down channels, so i re-programmed loader card & re-loaded card but all i get on screen is MODULE INSERTED, INTIALISING.It will go off for a second but the re-appear.Is it a cam or box problem?
 
J

jacko

Regular Member
Messages
304
Likes
12
Location
tenerife
#2
hi,
i¨ve got the same box as you.
go into standby first.then turn
box off at the back.leave a couple
of minutes then turn everything back
on. if this don¨t work try a different file
on your loader card and re-program cam.
if that don¨t work you need to load your
cam with predator version 0.1,then the
latest predator.good luck.
 
G

grex23

Regular Member
Messages
18
Likes
0
#3
jacko said:
hi,
i¨ve got the same box as you.
go into standby first.then turn
box off at the back.leave a couple
of minutes then turn everything back
on. if this don¨t work try a different file
on your loader card and re-program cam.
if that don¨t work you need to load your
cam with predator version 0.1,then the
latest predator.good luck.
This is same problem that i have now with my x cam. Do you know solution for it. I cannot change firmware now cos its initialising once programmer card is inserted.
 
J

jacko

Regular Member
Messages
304
Likes
12
Location
tenerife
#4
sorry ,but if you cannot get into
the cam menu,then the above
solution won¨t help you.
ps.i once got the cam menu
to come up by inserting a magic cam
in the top slot first.hope this helps.
 
G

grex23

Regular Member
Messages
18
Likes
0
#5
Well i did it somehow. I just let cam alone for couple of hours (was very hot) and then I started again whole procedure with programmer. And this time worked. I've changed to premium version. By the way is there any other firmware that will not hang or restart x cam while watching Polsat packon HB which is crypted in nagra??
 
Top