Duo Labs Qbox One,with integrated Diablo Cam released!

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
Hello!
today,i got,the information,that dual labs,released his,first receiver,with integrated diablo cam rev 2.3:)


here the information,that was in the mail,translated with google translator!
sounds good ,but still no dvb s2 version...




NEWS: ONE Q-Box Full version with Diablo CAM Rev. 2.3 inside!
-------------------------------------------------- --------------------

With the QBox presented the European manufacturers a new Linux Duolabs
Multimedia set-top box the highest class.
The first time all major multimedia hardware components (WLAN, LAN, USB
Host / Client, Internal HDD) with the best SAT hardware components (Sharp
Tuner, Diablo CAM - Twin card reader) combines.
This equipment may be operating on course Linux is not missing!
Here comes the best user interface of ENIGMA are used.
Thanks to the IBM2500 250Mhz processor with kernel 2.6.17 are all common
Plug-ins Dreambox 500/600 series compatible.
In addition, the QBox impresses with its small design (6 x 23 x 15 cm) and
the 12V supply.

# Multimedia ENIGMA Linux-ready PVR set-top box
# Diablo CAM Rev. 2.3 + 2 card readers installed
# Sharp blind scan tuner DVB-S + DVB-T Tuner
# 2 x Scart (YUV, RGB, FBAS)
# WLAN, LAN, 3xUSB, HDD internal / external
# Small construction 6x23x15 cm

* Integrated wireless LAN + Ethernet port
* Internal HDD 2.5-inch hard disk connector
* Sharp blind scan DVB-S satellite tuner
* DVB-T tuner built!
* Twin tuner support (2x DVB-S on the same transponder + 1 x DVB-T)
* Diablo CAM revision 2.3 built-in - update via wireless / Ethernet / USB
* Enigma OSD user interface
* Record on external USB hard disk
* 2 x USB (1 x front for Media USB stick, 1 x back for external HDD)
* 1 x Mini USB (rear for communication with PC)
* 2 x card readers installed
* Video / audio streaming
* 2 Scart
* Separate boat storage (bootloader can not be damaged!)
 

easkey

easkey
Joined
Dec 21, 2005
Messages
72
Reaction score
0
Points
6
Age
60
My Satellite Setup
SpiderBox 9000 HD - Technomate 1500+CI
1M dish - 3 LNB'S
Astra 19 - Hotbird and 1W
Sky Box on 90cm dish
Diablo Cam + Cas 3+prog
My Location
IRELAND
Looks nice but what will happen when the
Diablo CAM Rev. 2.3 changes to Rev 2.4 then Rev 2.5 ect
:confused:confused:confused:confused:confused
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
48,908
Reaction score
9,748
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
easkey said:
Looks nice but what will happen when the
Diablo CAM Rev. 2.3 changes to Rev 2.4 then Rev 2.5 ect
:confused:confused:confused:confused:confused

You probably have to pay for the upgrade :D
 

Turok

Regular Member
Joined
Apr 25, 2005
Messages
2,237
Reaction score
1
Points
38
Age
33
My Satellite Setup
1,25 Fibostop
Jäger Smr 1224 & Smo 36 Dual Axsis Motor
Dynasat F1
Monterey 140
Drembox 800
sky Pace HD Box
Tagra 2,20 M Fullsize Dish
Echostar 2,40m Mesh for cband!
My Location
Austria
maybe,a software upgrade,over satellite:)
is this maybe the same procesor,that the dreambox 7025 have build in,both from ibm? power pc?
 

BE-COOL

Regular Member
Joined
Apr 3, 2004
Messages
182
Reaction score
0
Points
0
Age
36
My Satellite Setup
MaxPlus HTS 2100S+
DM500S
SkyStar2 :)
/
Triax TDS 88
/
LNB REX 0,1 dB
/
Moteck SG-2100A
My Location
Portugal
_http://www.q-box.tv/

Cheers.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,080
Reaction score
1,455
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
I'm very suspicious about this receiver as it is likely that you will have to pay Duolabs for software upgrades like on the Diablo CAM. Think I'll stick to my trusty old DM7000
 
Top