E4 & More 4 reported fta

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,059
Reaction score
9,802
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
The encryption is reported to have been switched off on E4 & More 4, although the +1 variants are still scrambled.
 

woborny

Specialist Contributor
Joined
Apr 5, 2008
Messages
1,083
Reaction score
268
Points
83
Age
48
My Satellite Setup
1.8m Dish, most Sky and Freesat receivers, 80cm on Illusion motor and Dreambox DM7025, TDT, TDT HD, Ariva 100e,
My Location
Gandia, 70kms south of Valencia, Spain
e4+1 and more4+1 are now also FTA
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,059
Reaction score
9,802
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Good stuff - you cant have too many fta channels :)
 

easkey

easkey
Joined
Dec 21, 2005
Messages
72
Reaction score
0
Points
6
Age
60
My Satellite Setup
SpiderBox 9000 HD - Technomate 1500+CI
1M dish - 3 LNB'S
Astra 19 - Hotbird and 1W
Sky Box on 90cm dish
Diablo Cam + Cas 3+prog
My Location
IRELAND
YES-YES-YES :):):)
People will now see there is more to life than S£YHumpingHumpingHumping
 

satelliteman

Administrator
Staff member
Joined
May 7, 2007
Messages
12,033
Reaction score
382
Points
83
My Satellite Setup
See signature
My Location
East Midlands, UK & Lanzarote, Canary Islands
Yeah, ch4 is only FTA under add new channels tagged as 8350 but not under the $ky EPG of course.
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,059
Reaction score
9,802
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
C4 is coming - theres plenty of time to get that one up and running. :)
 

satelliteman

Administrator
Staff member
Joined
May 7, 2007
Messages
12,033
Reaction score
382
Points
83
My Satellite Setup
See signature
My Location
East Midlands, UK & Lanzarote, Canary Islands
At the moment it's on 12168.00 V through the EPG.

When they switch over to 10729, is that when it will become FTA through the EPG ? and how will $ky boxes be effected Analoguesat, will this just appear on the EPG?
 

caveman

Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
0
Age
50
My Satellite Setup
comag sl65/12 b1 x2 skystar2,1.1mtr ovel thing with 13,19,23,28,80cm lidl dish 35cm porty dish maplin square dish on the shed.all with sharp white lmbs.tandy scanner on a discone for metosat and wxsat.
My Location
sw uk
i have just found ch4 listed as 8350 on 10730.v 22000..
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,059
Reaction score
9,802
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
caveman said:
i have just found ch4 listed as 8350 on 10730.v 22000..

Yes thats correct - thats the one which will be mapped to 104 on the Freesat boxes at some point :)
 

satelliteman

Administrator
Staff member
Joined
May 7, 2007
Messages
12,033
Reaction score
382
Points
83
My Satellite Setup
See signature
My Location
East Midlands, UK & Lanzarote, Canary Islands
Makes sense :D

I wonder how long it will be until they lose CH4 on 12168, ex-pats will lose it if they can't receive 2d, like my folks in the Canaries... ouch
 
Top