Equidia International

mtiller

Member
Joined
Nov 19, 2003
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Hi All,

I'm located in the UK and I would like ot watch French Horse Racing and I'm told that the channel Equidia International would be the one to go for.

Any suggestions on what equipment I would need is much appreciated.

I would prefer to watch it on PC, but I'm not too fussed.

Regards

Mark
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,987
Reaction score
1,403
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Equidia is broadcast in TPS script, at the momnet you should be able to receive it using something like a Skystar2 PCI satellite card and a dish on 13E Hotbird.
 

mtiller

Member
Joined
Nov 19, 2003
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
rolfw said:
Equidia is broadcast in TPS script, at the momnet you should be able to receive it using something like a Skystar2 PCI satellite card and a dish on 13E Hotbird.

OK, thanks for that, I'll look around for the card. Anybody had good experiences with a particular supplier? Any minimum dish size I need for that?

Thanks again

Mark
 

mtiller

Member
Joined
Nov 19, 2003
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Sorry for this, one more silly question,

I read about the Skystar 2 Card and it implied it was only good for Free to Air Satellite channels. Can I use it for a TPS Subscription Service?

Cheers

Mark
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
37,987
Reaction score
1,403
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Have a read in the PC Card section Mark, all the information is there. You can buy them from www.sateuropa.co.uk , they are the UK distributor for Technisat products.

A 70/75 cm dish will suffice, I use a zone 2 Sky minidish with great success.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,581
Reaction score
6,904
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
If its racing in general rather than specifically French then

http://www.raze.tv/

Astra 3A at 23.5East
 

mtiller

Member
Joined
Nov 19, 2003
Messages
10
Reaction score
0
Points
0
Channel Hopper said:
If its racing in general rather than specifically French then

http://www.raze.tv/

Astra 3A at 23.5East

No, it's specifically French Racing. At least for now, maybe German at a later date.

Rolf, I presume you meant the PC Card section of this forum?

Thanks to you both for your help.

Regards

Mark
 
Top