Equipment Advice

ash213

Regular Member
Joined
Jul 30, 2007
Messages
286
Reaction score
0
Points
0
Age
39
My Satellite Setup
DM800HD, INVERTO Silver Tech Universal Twin LNB 0.2, Technomate 80cm mesh dish
My Location
BRISTOL
Im about to make a purchase but before hand would like a little advice.

I already have a dish but i need everything else, this is what i am about to order...

Order Code QTY Product Name Colour Price inc VAT 5212030 Under Window Cable No Option £4.19 ANTIN02 Silver Tech 0.2dB Twin LNB No Option £19 ANTOR11 Wall Mount (U bend) No Option £7.5 STBTM28 TM-3400 CI+ No Option £75 Choose Delivery Option UK DeliveryExpress EU DeliveryStandard EU Delivery Delivery £13.8 Order Total £119.49
I would like some advice with regards to the LNB and the digital box i am about to purchase.

Are they any good ? What kind of channels can i expect to pick up ? any premium channels etc ? BTW i am not installing a motorised system.
 

Robbo

Retired Mod
Joined
May 17, 2007
Messages
6,424
Reaction score
5
Points
38
Age
57
Website
www.mbcsatellites.co.uk
My Satellite Setup
TM6800HD, TM1000, TM600 Linux,TM2200 motor, Channel Master 1.2m motorised, TD110 dish Meter=Satlook Micro+G2 NIT
My Location
Gravesend,Kent,UK
The LNB is OK, I have the same one, does the job fine.


The TM3400 should be OK, not used one, but I have a TM1000 and very happy with it.


What channels you get depends where you point the dish? For 28E you will just get the FTA stuff. I think a Sky card also works in the TM3400.
 

ash213

Regular Member
Joined
Jul 30, 2007
Messages
286
Reaction score
0
Points
0
Age
39
My Satellite Setup
DM800HD, INVERTO Silver Tech Universal Twin LNB 0.2, Technomate 80cm mesh dish
My Location
BRISTOL
can i patch the box or whatever to get extra channels etc?
 

Park Royal

Regular Member
Joined
Sep 5, 2006
Messages
364
Reaction score
0
Points
0
Age
83
My Satellite Setup
Smart lnb, 1m Gibby dish, Stab motor, TM5200D receiver, 57east to 61west. DTT from Sudbury. Virgin Media broadband.
My Location
So called capital of Suffolk, UK.
It would help if you indicated which satellite/s you intend to get signals from
Parky
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,862
Reaction score
11,302
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Yes Parky is right - without that info we cant help you Im afraid.
 

ash213

Regular Member
Joined
Jul 30, 2007
Messages
286
Reaction score
0
Points
0
Age
39
My Satellite Setup
DM800HD, INVERTO Silver Tech Universal Twin LNB 0.2, Technomate 80cm mesh dish
My Location
BRISTOL
Park Royal said:
It would help if you indicated which satellite/s you intend to get signals from
Parky

To be fair, im not too bothered or fussed, just wanna pick up footie and some mature content for experimental purposes ha ha
 

Robbo

Retired Mod
Joined
May 17, 2007
Messages
6,424
Reaction score
5
Points
38
Age
57
Website
www.mbcsatellites.co.uk
My Satellite Setup
TM6800HD, TM1000, TM600 Linux,TM2200 motor, Channel Master 1.2m motorised, TD110 dish Meter=Satlook Micro+G2 NIT
My Location
Gravesend,Kent,UK
ash213 said:
can i patch the box or whatever to get extra channels etc?

I believe so, but there is nothing doing on 28E, apart from enabling it to read a Sky card. I have not kept up to date with what is available via patches on other satellites, there might be something on 1W, al lot of the stuff that was available has either gon already or is going.
 
Top