flood control weirdness

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,370
Reaction score
779
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
Flood control is enabled. Please wait at least 0 seconds before attempting to search again
I understand the need for flood control in the search box, but found this message a little weird (clearly I'd judged the "wait at least 12 seconds" that I'd received just before a little too finely :) ).
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Ha. Yeah, I saw this before as well. This forum software is just terrible....
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,590
Reaction score
3,821
Points
113
Age
66
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
Well I am not convinced about many things however, I do know that browser timeouts (I use Chrome with XP) appear to be all over the place ATM. If I go to yahoo to play a video clip my browser brings up a box a few times during that video clip saying that the page has become unresponsive and do I wish to wait or kill, so I suspect that this has more to do with support for XP software slowly disappearing than anything else, whereas I am not seeing any of the above reported errors on this forum
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,402
Reaction score
8,148
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Nor me.

But it might be "Status" dependent: Before getting the Green then the Blue Hat, I used to get Search Restrictions under the old software. Perhaps the new software has similar features?

Bring back Valves, that's what I say.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,089
Reaction score
1,456
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Have now removed search flood controls for all established members.
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,370
Reaction score
779
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
rolfw said:
Have now removed search flood controls for all established members.
That's great - thanks very much (am assuming that I am established :) ).
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,080
Reaction score
9,813
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Flood control removed???


Man the pumps!

:D
 

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Joined
Jun 28, 2003
Messages
17,498
Reaction score
3,602
Points
113
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
Must admit that I hadn't noticed that we were lying low in the water.
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,370
Reaction score
779
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
hairybadger said:
That's great - thanks very much (am assuming that I am established :) ).
Flood control is enabled. Please wait at least 11 seconds before attempting to search again
Aargh! Guess I'm not :)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,089
Reaction score
1,456
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
You shouldn't be subject to flood control.
 

hairybadger

Bricoleur
Joined
Jul 20, 2012
Messages
1,370
Reaction score
779
Points
113
Location
46.1N 6.4E
My Satellite Setup
see sig
My Location
near Geneva, Haute-Savoie, France
rolfw said:
You shouldn't be subject to flood control.
OK thanks, but I just tried searches for "flood" and "control" within the space of about 5 seconds and voilà...
Flood control is enabled. Please wait at least 13 seconds before attempting to search again
:(

As an aside, it would be helpful to be able to search for 2 character terms, for example "9E" :)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,089
Reaction score
1,456
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Yes it would be, but most forum search engines will not allow it due to the potential strain on the server.

Will point out the flood control problem to Chris.
 
Top