Free-x-tv on Astra 19E

phil835

Regular Member
Joined
Dec 9, 2002
Messages
28
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
Has anyone managed to get Free-x-tv on Astra to work ? I read that the crack is working on No-Zap on Hotbird but not Free X on Astra.

I have a Manhattan 6800 (Don't touch one with a barge pole, buy a Humax 5400 if you have any sense) which utilises the embedded irdeto patched cam. I've programmed up a fun card with the latest BHRN files Flash and Int EEP but have not had any success. I have a fixed dish so I haven't bothered to try the crack on NO ZAP Hotbird as I can't be arsed getting on the roof for one poxy mature content channel.

I will do soon out of curiosity though. One thing I remember reading yonks ago on the manhattan board was that the OFFICIAL no zap cam only works on the Hotbird sat when installed in a Manhattan 6800. Could this be one of the reasons why it doesn't work for me?
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,616
Reaction score
6,907
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Never had much respect for the Manhattan branded stuff since the 2500 (too fragile by far for the average user), but I can confirm the codes that are now out on some sites that Nobbly has on his list, are dual coded for ASTRA and HOTBIRD transmissions, and a good friend (one I dont shake hands with ) says they work


Holy cow, a cucumber !!!!
 

phil835

Regular Member
Joined
Dec 9, 2002
Messages
28
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
Spun round to hotbird 13E this afternoon, still no joy :-( found that NO ZAP appears in channel listing as Free X TV on the hotbird sat just the same as on Astra. I did have some Audio for a while but no picture.

Probably all down to owning shitty Manhattan receiver.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,616
Reaction score
6,907
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
I will try the files available and get back to you

Have to wait for the wife to sleep first though
 

Razor

Retired Mod
Joined
Sep 30, 2002
Messages
1,319
Reaction score
0
Points
0
My Location
Ireland
Look, Look, Now she has two cucumbers
 

nobbly

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
321
Reaction score
0
Points
0
Age
47
My Location
Not in UK
Why 2?...LOL
 

Attachments

  • images.jpg
    images.jpg
    1.6 KB · Views: 63

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,616
Reaction score
6,907
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK

jimbo

Retired Mod
Joined
Jan 1, 2000
Messages
3,482
Reaction score
1
Points
0
Age
70
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
And straight too, in line wth European guidelines.
 

Sab

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
178
Reaction score
0
Points
0
Age
77
My Satellite Setup
DM 500s
Gemini
Release 0470
CCcam 214
My Location
North Wales
Try the following for Astra and Hotbird Free-tv-No Zap.

http://www.team-dtu.com

go to 6 in 1 then follow links for Free Tv-No Zap.
 

phil835

Regular Member
Joined
Dec 9, 2002
Messages
28
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
Was already using the latest files (nozaptv by digitalus_astra_hotbird_ok_28[1].06.2003) but a very good link nonetheless. Nobbly take note and add this one to your link list. Thanx Sab
 

Sab

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
178
Reaction score
0
Points
0
Age
77
My Satellite Setup
DM 500s
Gemini
Release 0470
CCcam 214
My Location
North Wales
phil835
Whilst we're on the subject, I've downloaded the file your using but had no luck. Could be receiver?

Echostar 211o 2Ci - MM
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,616
Reaction score
6,907
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK

Sab

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
178
Reaction score
0
Points
0
Age
77
My Satellite Setup
DM 500s
Gemini
Release 0470
CCcam 214
My Location
North Wales
Top