Has the forum been hijacked ?

Vipersan

Emmett Browns Ghost
Staff member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
10,918
Reaction score
6,661
Points
113
Age
63
My Satellite Setup
IP9000HD +
TD110 Dish and TD88 Dish in Tandem
66°East to 60°West.
AZbox PrmHD + OpnbxS9HD + Skybox + DrHD F15
2x VboxII AZ-EL
2 m+ Alcoa PF + BSC421 C-Band lnbf...
+SS2/TwHnS2-3200 pci/TBS6925 pci
1.5 Fortec Star -Gbox - HtoH Ku/Ka/C
My Location
UK
Hi friends ..
Currently posting this using Firefox ..
Not sure if its just me ..or if the forum has been hijacked ..
I normally use IE when at work ..but when accessing the forum ..I can get to the main page ok ..but selecting anyof the sub catagory forums ..results in me automatically being routed back to the front page endlessly ..
and IE shows Komkoo as the director ..and garbage in the address box at the top
See the attached image ..
I tried the TV engineer forum I'm a member of.. before posting this ...but that was ok ..
Now wondering whats going on ..
Firefox appears unaffected..

It could be something affecting only my computer ..which is why I need confirmation before investigating further.


rgds
VS
 

Attachments

  • Hijacked1.jpg
    Hijacked1.jpg
    86 KB · Views: 75

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,410
Reaction score
8,153
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Not aware of any problems, VS (Using Firefox with NoScript and AdBlock Plus)

I''ll try turning off various Add-Ons and also try IE9 for you.
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Using Chrome without issues here. Sounds like something odd in your browser.
 

aceb

Specialist Contributor
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,521
Reaction score
818
Points
113
My Satellite Setup
Prof Tuner 7301 /
1.25m Gibertini + Inverto B.Ultra/C1W, Moteck H180, 68.5E-67W Ku/C-Band /
1.8m Precision PF + ESX241/Inverto Black Pro, 66E-63W Ku/C-band /
2.4m Fortec Star+Titanium C1W/Pride plate, 49E-58W
My Location
Sussex
It's OK here, sending this via IE8 but it looked normal in my usual Firefox 12 too.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,410
Reaction score
8,153
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
IE9 in AddOns Disabled mode ................. fast loading & no interlopers.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,410
Reaction score
8,153
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Firefox with no AddOns enabled also absolutely fine.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,410
Reaction score
8,153
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
The Petals are striking back .................
 

Vipersan

Emmett Browns Ghost
Staff member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
10,918
Reaction score
6,661
Points
113
Age
63
My Satellite Setup
IP9000HD +
TD110 Dish and TD88 Dish in Tandem
66°East to 60°West.
AZbox PrmHD + OpnbxS9HD + Skybox + DrHD F15
2x VboxII AZ-EL
2 m+ Alcoa PF + BSC421 C-Band lnbf...
+SS2/TwHnS2-3200 pci/TBS6925 pci
1.5 Fortec Star -Gbox - HtoH Ku/Ka/C
My Location
UK
Thanks for checking guys ..
I'll try IE when I get home ..
Just to see if its IE at work ...or possibly crossed wires on my ISPs Domain Name server.
rgds
VS
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,590
Reaction score
3,821
Points
113
Age
67
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
Cookies and cache need clearing down probably VS

All ok here on Chrome
 

Vipersan

Emmett Browns Ghost
Staff member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
10,918
Reaction score
6,661
Points
113
Age
63
My Satellite Setup
IP9000HD +
TD110 Dish and TD88 Dish in Tandem
66°East to 60°West.
AZbox PrmHD + OpnbxS9HD + Skybox + DrHD F15
2x VboxII AZ-EL
2 m+ Alcoa PF + BSC421 C-Band lnbf...
+SS2/TwHnS2-3200 pci/TBS6925 pci
1.5 Fortec Star -Gbox - HtoH Ku/Ka/C
My Location
UK
I'll make that my next job Topper..
Just scanned the PC ..(quick scan) with microsoft security essentials ..
Nothing found to worry about ..
I am running an old version of IE here (version 7) ..
That may be a problem..
but more likely a rogue cookie..
I'll report back on IE if clearing cookies cures the problem.
rgds
VS
 

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Joined
Jun 28, 2003
Messages
17,499
Reaction score
3,603
Points
113
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
No problem for me with IE8 either, VS.

I also modified your screen grab for security reasons.
 

Vipersan

Emmett Browns Ghost
Staff member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
10,918
Reaction score
6,661
Points
113
Age
63
My Satellite Setup
IP9000HD +
TD110 Dish and TD88 Dish in Tandem
66°East to 60°West.
AZbox PrmHD + OpnbxS9HD + Skybox + DrHD F15
2x VboxII AZ-EL
2 m+ Alcoa PF + BSC421 C-Band lnbf...
+SS2/TwHnS2-3200 pci/TBS6925 pci
1.5 Fortec Star -Gbox - HtoH Ku/Ka/C
My Location
UK
Thanks Paul ..appreciated ..
Also just cleared the cookies an temp files ..
No different..
Not purged the cache yet..

Odd that this forum is the only one affected ..
I'm thinking a DNS error with my ISP ..pipex..
I'll keep my eye on this one.
Who the hell is Komkoo anyway ?
I'll try a search on it.
rgds
VS
 

Vipersan

Emmett Browns Ghost
Staff member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
10,918
Reaction score
6,661
Points
113
Age
63
My Satellite Setup
IP9000HD +
TD110 Dish and TD88 Dish in Tandem
66°East to 60°West.
AZbox PrmHD + OpnbxS9HD + Skybox + DrHD F15
2x VboxII AZ-EL
2 m+ Alcoa PF + BSC421 C-Band lnbf...
+SS2/TwHnS2-3200 pci/TBS6925 pci
1.5 Fortec Star -Gbox - HtoH Ku/Ka/C
My Location
UK
...Well the problem is now solved ..
Had to upgrade to IE8..
That fixed it ..
I just hope IE8 still works with my Zeus engine ..or I can no longer open certain schematics ..
Will try tomorrow ..
Time to shut up shop now ..
rgds
VS
 
Top