• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Multiprog

Messages
4
Likes
0
#1
Hi, all.

I am trying to program a Titanium Card using Multiprog. When i click the Identity button, i encounter the Message "Programmer not found" at the bottom of the screen.

Please can anyone advise as to what i am doing wrong.

Thanks.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,653
Likes
1,272
My Satellite Setup
See signature
My Location
Berkshire
#2
You need to fire up multiprog and put it into phoenix mode, then use the titanium progger.
 
Messages
4
Likes
0
#3
Thanks, Rolfw.

I tried as you suggested, although, that didn't seem to work either. Do you think it could have something to do with the serial cable? or do i need to make amendments to the settings to my pc?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,653
Likes
1,272
My Satellite Setup
See signature
My Location
Berkshire
#4
Well first thing is that you shouldn't put the card in the programmer until it is in Phoenix mode, you also need to make sure that you have the correct COM port selected in the settings. What make is the programmer, I am assuming it's an Elvis, but perhaps I'm assuming incorrectly.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,653
Likes
1,272
My Satellite Setup
See signature
My Location
Berkshire
#6
Silly question, but do you also have the serial lead connected?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,653
Likes
1,272
My Satellite Setup
See signature
My Location
Berkshire
#8
Sorry Raggie, missed your reply. My question is are you using the Infinity software and what phoenix settings do you have.