multivision

pizzabeef

Regular Member
Joined
Feb 28, 2003
Messages
19
Reaction score
0
Points
0
Age
57
Website
Visit site
have there been any changes to the multivition pakage i keep getting channel not found on all of it? 'O'-red
 

Satdude

Regular Member
Joined
Jan 25, 2003
Messages
5,103
Reaction score
0
Points
0
Age
41
My Satellite Setup
N/A
My Location
Ireland
Not that I am aware of m8. Check all connections, then re - boot and download the channels or put them in manually.

Regards SATDUDE. :)
 

pizzabeef

Regular Member
Joined
Feb 28, 2003
Messages
19
Reaction score
0
Points
0
Age
57
Website
Visit site
Thanks for reply.
sorted it out,somehow the reciever had changed the lnb voltage from standard to 1 volt.this also affected the epg data there wasnt any.
a tip for other force users the force doesnt like getting epg data when using a m module seems to sends the system haywire.
Regards pizzabeef :-righton
 

Satdude

Regular Member
Joined
Jan 25, 2003
Messages
5,103
Reaction score
0
Points
0
Age
41
My Satellite Setup
N/A
My Location
Ireland
Good news then m8, glad you got it sorted out. I also have a Force one of many its ok for viewing, but very clumsy for real sat work.

Regards SATDUDE. :-righton
 

bita

Member
Joined
Jan 3, 2005
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
37
hello ;
I need new version of TPs and Viaccess codes. please.
Thanks.
:ny
 

alkh1983

Member
Joined
Jan 24, 2005
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
Age
37
hi to all friends
i want last soft ware for starsat srx-150d plus and this software can open the scrambled channle please guide me
 

wolfav

Regular Member
Joined
Dec 18, 2004
Messages
470
Reaction score
0
Points
0
Age
50
My Satellite Setup
two sky+amstrad boxes
technomate5500ci+ with 80cm motarised dish irderto cam mr mrev +dragoncam blue tit numerous fun cards infinity pheonix compaq and dell on wirelessrouter
My Location
no mans land
i dont think this is the section for these questions
 

ekallab

Member
Joined
Mar 15, 2005
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
45
Website
www.ekallab.com
My Satellite Setup
StarSat SR-X200CI Plus
alkh1983 said:
hi to all friends
i want last soft ware for starsat srx-150d plus and this software can open the scrambled channle please guide me


Did you resolve your problem?
If not, go to the following thread, you will have lot of useful information.

Regards,
 

svpmohan

Regular Member
Joined
Jun 11, 2004
Messages
24
Reaction score
0
Points
0
Age
62
My Satellite Setup
Multi Lnb dish, pointed to Astra1 &2, Hotbird and 23°.Dreambox and one FTE receiver.
My Location
Belgium
I have a kaon receiver can any one tel me how to upgrade. I have a wire conected to serial port of my pc but the pc doesn't finds it. Do I need a software to make the link??
 

steph007

Member
Joined
Nov 10, 2005
Messages
19
Reaction score
0
Points
0
Age
52
My Satellite Setup
nextwave 3200
My Location
israel
come on peoplle where r the answers?
 

Lancelot

Retired Mod
Joined
Jun 1, 2004
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
38
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
come on peoplle where r the answers?

You have only been on here 2 days and every post is a 'gimmie' for keys.

COOL IT

:-admin


L.
 

iraj3

Member
Joined
Dec 5, 2005
Messages
41
Reaction score
0
Points
0
Age
38
My Satellite Setup
echostar dsb 770 FTA
echostar dsb 1200 viaacs
My Location
THE netherlands
Hi
Do You Know How Can I Get Multivision Channels With
Echostar Dsb -770 Fta.
Tanks
 
Top