My set up

David0

Member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Age
39
Website
www.hostingphpbb.com
My Satellite Setup
Sky HD + Pace V2 FTA + Comag SL 55 85 CM dish.

Acer Aspire 1691
Intel Centrino M730 Processor 1.6 GHz 533MHz 2MB L2 cache
ATI X700 64 MB PCIE 512 MB DDR+2
80 GB HDD
15.4 IN
DVD RW DL
My Location
Clacton On Sea Essex
Here is a picture of my garden and set up.



This is my new dish and am using for 13E

And the other one I use for 28.2E




The rest of my set up is on my profile.
 

Attachments

  • 80cmdishsyg2.jpg
    80cmdishsyg2.jpg
    294.7 KB · Views: 269
  • 85cmdishvd9.jpg
    85cmdishvd9.jpg
    393.8 KB · Views: 237
  • 13072007153ga9.jpg
    13072007153ga9.jpg
    428.1 KB · Views: 241

2cvbloke

Bulbs need shelter too...
Joined
Jan 5, 2006
Messages
9,768
Reaction score
1,806
Points
113
Age
35
My Satellite Setup
No satellite stuff for the moment (aside from a 43cm minidish that was on the house already), Samsung SyncMaster T27B550 Smart TV & Monitor, and a few computers...
My Location
Near Pontop Pike, Co. Durham
Hate to be a stickler, but when you post you usually see this:

"Satellite TV - Picture of Members' Setups and general satellite installations Upload your photos here (please don't link to them with img code, we prefer that you actually upload the photos), doesn't matter how basic your setup, it's nice to see what everyone is working with. If you've seen an interesting setup, then post it here. All photos here are copyright and cannot be used without permission of the poster."

So it'd be best to upload them (rezsize them first if you can... :) ). But anyway, nice setup you have, is your 28.2e dish a Lidl special dish by any chance?
:D
 

Robbo

Retired Mod
Joined
May 17, 2007
Messages
6,424
Reaction score
5
Points
38
Age
54
Website
www.mbcsatellites.co.uk
My Satellite Setup
TM6800HD, TM1000, TM600 Linux,TM2200 motor, Channel Master 1.2m motorised, TD110 dish Meter=Satlook Micro+G2 NIT
My Location
Gravesend,Kent,UK
Oh, the Lidl dish looks wierd, the LNB looks like it points way too high. Are they usually like that?

Glad to see you made good use of the back garden there.:-rofl2
 

David0

Member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Age
39
Website
www.hostingphpbb.com
My Satellite Setup
Sky HD + Pace V2 FTA + Comag SL 55 85 CM dish.

Acer Aspire 1691
Intel Centrino M730 Processor 1.6 GHz 533MHz 2MB L2 cache
ATI X700 64 MB PCIE 512 MB DDR+2
80 GB HDD
15.4 IN
DVD RW DL
My Location
Clacton On Sea Essex
Yes its a few years old now.
The dish has gone a bit rusty.

Thanks for changing the pictures.
Them other poles help to stop the dish moving in the wind.
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
49,080
Reaction score
9,813
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
The main reason we ask folks to upload the pics is simply that either the free photo hosting sites have a nasty habit of eventually removing the links, or the person closes the account a year down the line - then we end up with a thread full of missing piccies! :D
 

satelliteman

Administrator
Staff member
Joined
May 7, 2007
Messages
12,033
Reaction score
382
Points
83
My Satellite Setup
See signature
My Location
East Midlands, UK & Lanzarote, Canary Islands
A bit like what you see on D****** S** alot right Analoguesat:D
 

David0

Member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Age
39
Website
www.hostingphpbb.com
My Satellite Setup
Sky HD + Pace V2 FTA + Comag SL 55 85 CM dish.

Acer Aspire 1691
Intel Centrino M730 Processor 1.6 GHz 533MHz 2MB L2 cache
ATI X700 64 MB PCIE 512 MB DDR+2
80 GB HDD
15.4 IN
DVD RW DL
My Location
Clacton On Sea Essex
Robbo71 said:
Oh, the Lidl dish looks wierd, the LNB looks like it points way too high. Are they usually like that?

Glad to see you made good use of the back garden there.:-rofl2

I dont know but I get full Signal Quality which is right at the top on my HD box.
 

Robbo

Retired Mod
Joined
May 17, 2007
Messages
6,424
Reaction score
5
Points
38
Age
54
Website
www.mbcsatellites.co.uk
My Satellite Setup
TM6800HD, TM1000, TM600 Linux,TM2200 motor, Channel Master 1.2m motorised, TD110 dish Meter=Satlook Micro+G2 NIT
My Location
Gravesend,Kent,UK
That's the most important thing I suppose, and it's on 28E, you could pick that up with a dustbin lid.:-rofl2 I was just interested from a technical viewpoint.
 

2cvbloke

Bulbs need shelter too...
Joined
Jan 5, 2006
Messages
9,768
Reaction score
1,806
Points
113
Age
35
My Satellite Setup
No satellite stuff for the moment (aside from a 43cm minidish that was on the house already), Samsung SyncMaster T27B550 Smart TV & Monitor, and a few computers...
My Location
Near Pontop Pike, Co. Durham
satelliteman said:
A bit like what you see on D****** S** alot right Analoguesat:D

I bet if you looked up my posts (before I was booted off), most of my piccies will still be there, cos I used my webspace... :)
 

shoaib

Member
Joined
Dec 1, 2007
Messages
25
Reaction score
0
Points
0
Age
36
My Satellite Setup
Starsat sr-x150d plus
Echolink El-888 super plus
Pentium 4 2800Mhz
Proccesor with 80 Gb Hard driver also good dish 8ft solid dish.
Nice Chit chat.
My Location
Proud to be a Pakistani
Nice and good stand at nice place.
 

David0

Member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
42
Reaction score
0
Points
0
Age
39
Website
www.hostingphpbb.com
My Satellite Setup
Sky HD + Pace V2 FTA + Comag SL 55 85 CM dish.

Acer Aspire 1691
Intel Centrino M730 Processor 1.6 GHz 533MHz 2MB L2 cache
ATI X700 64 MB PCIE 512 MB DDR+2
80 GB HDD
15.4 IN
DVD RW DL
My Location
Clacton On Sea Essex
Most channels on 13%E have over 91% to 95%
On my comag SL55

:)
 
Top