My Theatre

JeffGreenbank

Regular Member
Joined
Nov 3, 2003
Messages
12
Reaction score
0
Points
0
Age
62
Website
Visit site
My Location
North Wales (UK)
I have installed My Theatre on my PC hooked to a SkyStar2. I have tried to run version 2.76 and 3.03 with no luck. I have studied all the forums and put the appropriate LNB seetings in and even managed to scan and update the transponders. I have a list of green balls on Eurobird but for some reason have no picture or sound. ProgDVB works fine as does the DVB player with the Skystar except certain green V's on ProgDVB have no pictures or sound. I thought that green was good (Viewable) and red was bad (encrypted). What am I doing wrong? Any suggestions?

My settings fro Eurobird 28deg are
LOF1 9750
SW 11700
LOF2 10600
which works fine for the other progs.

I am also thinking of getting a motorised dish seperate from my sky (phglem) minidish, to skan the heavens for other birds. Any sugestions?

Jeff
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,026
Reaction score
1,431
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Are you running XP Jeff and are you getting any error messages?
 

JeffGreenbank

Regular Member
Joined
Nov 3, 2003
Messages
12
Reaction score
0
Points
0
Age
62
Website
Visit site
My Location
North Wales (UK)
Yes I am running XP and I am not getting anything No Message No Pictures No Sound No Luck.
Jeff
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,026
Reaction score
1,431
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
If you right click on the screen, is Video on/off ticked?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,026
Reaction score
1,431
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Right, now we're getting somewhere. :)

Right click on the screen and go into graphs, try changing it to one of the others for XP.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,026
Reaction score
1,431
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
PS. Which version of MyTheatre are you using?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,026
Reaction score
1,431
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Use 2.76, that is in my opinion the best one, it is also free. Have you checked in the right click General section that it has recognised the card correctly?
 
Top