Help Required No access to Audio track

JulienR

New Member
Joined
Sep 20, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
My Satellite Setup
Astra 19.2 Dreambox DM800 HD se
My Location
Mallorca, Spain
Hi everybody! I can't get to change the audio track when I watch movies. The remote control I have with my Dreambox DM800 HD se doesn't have the Audio button. Please help!
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    161.2 KB · Views: 66

Captain Jack

Retired human
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,832
Reaction score
8,018
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Isn't it one of the coloured buttons? Maybe try the help button as that's where my audio one was.
 

JulienR

New Member
Joined
Sep 20, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
My Satellite Setup
Astra 19.2 Dreambox DM800 HD se
My Location
Mallorca, Spain
Isn't it one of the coloured buttons? Maybe try the help button as that's where my audio one was.

Thanks for answering Captain, I've already tried to hit all the buttons unsuccesfully! On top of it hitting the help button makes the box crash.
 

Captain Jack

Retired human
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,832
Reaction score
8,018
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Well, I definitely had an audio button on the 800HD but I had a silver remote and not this black one. I guess it's a clone so maybe a new remote is what you need?
 

smoggy07

Regular Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
945
Reaction score
384
Points
63
Age
40
My Satellite Setup
Sky minidish and Sky + HD 250gig Anytime+ box with full ish appart from sports and movies, Dreambox DM500s clone (Pli Jade3 max var F/W), Motorised 1.1Meter Dish
My Location
middlesbrough, teesside, northeast coast, uk
On mine the help button changes audio I think so I dont know why its crashing your box

Look in the menus, there should be an option to change the default audio to english, there also might be one in the WebIF depending on image

On my 500s clone I can choose the order of preferred audio using PLI Jade
 

JulienR

New Member
Joined
Sep 20, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
My Satellite Setup
Astra 19.2 Dreambox DM800 HD se
My Location
Mallorca, Spain
Thanks Captain, thanks Smoggy, I'll have a look!
 

chelsea_baz

Member
Joined
Dec 19, 2004
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Age
121
My Satellite Setup
dm800se, dm800, dm 500s 1.25m prime focus 30 west to 28 east vbox
My Location
fuerteventura canaries spain
if its a sunray then the yellow button changes language,if it crashing on pressing a help button i would reinstall the image mate or change for another 1
 

A nonymous

Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
3,586
Reaction score
913
Points
113
Its usually the yellow button on the later black Dreambox remote controls.

Nano
 
Top