Password change

Status
Not open for further replies.

harry22g_s

New Member
Joined
Mar 24, 2013
Messages
9
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
Dm 500s
My Location
canada
Hi guys....i have dreambox 500s....nd m living in canada...if i want open my setup option in my dream box...that want 4 digit password...i already tryed 1111...0000...5555....all this....bt its not opening....how can i change my password....nd open it....if i try to flash with dreamup software....my box is not conecting...nd ....if i use dcc software...user name root nd password dreambox is not working....how can i do this....plz exaplain me????? Plz step by step
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,647
Reaction score
3,845
Points
113
Age
67
My Satellite Setup
1.2Mtr Polar MTG yes it has been on the arc for 35 years and is now fixed on 13 East using two pairs of rusty molegrips. Unlike me they never groan but always perform.
My Location
Blackburn, Lancashire
I suspect you are using a box set up for card sharing in which case the password will be known by the person who set up the share and therefore the password will remain just that a password unknown by you. If you want to watch encrypted programs and be in control of such things then buy a subscription
 

A nonymous

Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
3,586
Reaction score
913
Points
113
The only way to get round the password is by reflashing a new image to the box with Dreamup or to ask the person who sold you the box.

Unfortunately it will give your box a full factory reset in the process meaning that all your channel lists, emus, configurations etc etc will be lost forever.

Make sure you use an NTSC image for your box. Most available ones are PAL. You can alter a PAL image to use NTSC but if your TV cannot display a PAL encoded signal you won't be able to see what you are doing in order to set it to NTSC.

Use this URL to find out how to flash your box

http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm-500-information

Nano
 

harry22g_s

New Member
Joined
Mar 24, 2013
Messages
9
Reaction score
1
Points
0
My Satellite Setup
Dm 500s
My Location
canada
One guy setup my dish....close a plaza of my house......how can i remove password and reset it....m not use any card in my box....plz help me....to reset the both password
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,479
Reaction score
8,185
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors

A nonymous

Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
3,586
Reaction score
913
Points
113
Read the above post, that is the only way to do it. If you are using a payserver i have no sympathy for you. Contact the person who set the box up or flash a new image to it. Thats your only two options.

Now i have read your other posts it is confirmed you are using a card share payserver. Do not ask any further questions regarding this otherwise your membership may be suspended.

Thread closed
 
Status
Not open for further replies.
Top