Problem with STRONG SRT 4400

Messages
2
Likes
0
My Satellite Setup
STRONG 4400
#1
Hello.
I have a problem with STRONG SRT 4400.
When I turn on the receiver (actually plug it on) I have a ''bt2.0'' message on the front dislpayof the receiver and the tv screen has no picture (everything black) and flickers.
I tried to download new firmware. The download completed succesfull :) but when I turned the receiver off and on again the problem was still there :confused bt2.0 !!! None of the leds are on and the only thing that seems working is the download proccess.
Thank you in advance for any advice.
 
Messages
1
Likes
0
My Satellite Setup
Strong 4350
My Location
London, UK
#2
Did you ever manage to solve your bt2.0 problem? I have exactly the same.

It's typically accompanied by a dodgy clicking sound, and even the power button of the receiver doesn't seem to have much effect.

Mysteriously, a while ago, it solved itself - just sort of booted up and began working - but has then reoccurred. I can't find much mention of it in the online manuals.

Any suggestions much appreciated...

Matt
 
Messages
1
Likes
0
My Satellite Setup
none
My Location
Belgium
#3
Hi , The problem you have is in the power supplie ." Condensator 100µF 400VW " losing his power .. checkit out

Greetings.
 

HB13DISH

Archived Member
Messages
3,764
Likes
1
My Location
Middle East - Israel
#4
Microware said:
Hi , The problem you have is in the power supplie ." Condensator 100µF 400VW " losing his power .. checkit out

Greetings.
You replied to an old post from 2005.
I think the poster would have sorted out his problem by now, or perhaps bought a new receiver.
And please don't advertise your business in this forum.
 
Messages
1
Likes
0
My Satellite Setup
Strong SRT-4400 - 2xCI & 2xViaccess
My Location
egypt
#5
please , i want software Strong SRT-4400 - 2xCI & 2xViaccess,
my receiver has a problem ,when i change channel it`s heavy,it get many time to response to change channel,thank you to help me
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Messages
25,142
Likes
5,600
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK South
#7
Techsan (the manufacturer) troubleshooting guide mentions deleting unwanted channels, deleting all scrambled channels or resetting the receiver back to factory conditions, if channel selection is slow.

The 4400 has a limited memory, you can see how full it is within the installation/channel search menu.
 
Top