Receiving Dutch channels in Holland with Samsat HD 60

Status
Not open for further replies.

rachidd

New Member
Joined
Oct 17, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
44
My Satellite Setup
Samsat HD 60
My Location
netherlands
I use this receiver for IPTV, does anyone know what I should do to receive the Dutch versions of channels like HBO, Discovery, Nat.Geo. etc. ?
 

davemurgtroyd

Regular Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
1,314
Reaction score
709
Points
113
Age
73
Location
Oxford
My Satellite Setup
See signature
My Location
Oxford
Get a satellite receiver, dish and subscription unless those broadcasters offer online subscriptions.
 
Last edited by a moderator:

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
33,473
Reaction score
7,708
Points
113
Age
57
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Does your receiver look like this ?

attachment.php
 

rachidd

New Member
Joined
Oct 17, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
44
My Satellite Setup
Samsat HD 60
My Location
netherlands
no, like this upload_2016-10-17_13-36-48.png
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
33,473
Reaction score
7,708
Points
113
Age
57
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Check the manual and see if it mentions the antenna input specification. It should say something like IF 950-2050 / 2150 MHz or similar.

Or take a good picture of the rear panel and post.
 

rachidd

New Member
Joined
Oct 17, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
44
My Satellite Setup
Samsat HD 60
My Location
netherlands
I only use it for IPTV, so I linked it with my internet therefore no antenna necessary
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
33,473
Reaction score
7,708
Points
113
Age
57
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Then get a satellite dish installed
 

rachidd

New Member
Joined
Oct 17, 2016
Messages
5
Reaction score
1
Points
3
Age
44
My Satellite Setup
Samsat HD 60
My Location
netherlands
I understand, but the reason why I use IPTV is because you don't need that dish. I think I need some specific software installed on the receiver in order to get all those Dutch channels
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
33,473
Reaction score
7,708
Points
113
Age
57
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
I understand, but the reason why I use IPTV is because you don't need that dish. I think I need some specific software installed on the receiver in order to get all those Dutch channels

Why are you asking if you have the answer ?
 
Status
Not open for further replies.
Top