Skybox F3/M3/F5: Fix Satellite List Bug

aceb

Specialist Contributor
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,522
Reaction score
819
Points
113
My Satellite Setup
Prof Tuner 7301 /
1.25m Gibertini + Inverto B.Ultra/C1W, Moteck H180, 68.5E-67W Ku/C-Band /
1.8m Precision PF + ESX241/Inverto Black Pro, 66E-63W Ku/C-band /
2.4m Fortec Star+Titanium C1W/Pride plate, 49E-58W
My Location
Sussex
A new firmware update available on the manufacturers website.
http://www.yojiatech.com/a/Support/Download/Skybox_F3/2013/0328/296.html

Instruction for 130327079B Version:
1.Youtube play update.
2.Upgrade network app by usb. (weather.app)
3.When play Invalid program, show "Invalid program" instead of "Scrambled".
4.Fixed satellite list view bug.

To save a painfully slow download from their website I've attached the file to this post.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Excellent - downloaded ready to install later.

The Satellite List View bug is a bit of a pain, so hopefully this release does what it says on t'tin.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Ok. Just upgraded one of my boxes.

I note the Warning about losing all settings etc. is still there, even though you can (and I did -successfully) elect to retain all Channels, Faves, Settings etc.


Ah, good: Satellite List now correctly includes 21.6E which had disappeared after the last upgrade (although the Channels were available through the "All Satellites" list.

Bunged the Weather App. on as well, for the hell of it - works well. Sadly the forecast is not exactly hot!
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Second box also done.

All just that little bit better.



Many thanks, aceb :-righton
 

aceb

Specialist Contributor
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,522
Reaction score
819
Points
113
My Satellite Setup
Prof Tuner 7301 /
1.25m Gibertini + Inverto B.Ultra/C1W, Moteck H180, 68.5E-67W Ku/C-Band /
1.8m Precision PF + ESX241/Inverto Black Pro, 66E-63W Ku/C-band /
2.4m Fortec Star+Titanium C1W/Pride plate, 49E-58W
My Location
Sussex
Was hoping to find a fix for the motor 60° bug but doesn't look like it's been addressed, will update mine later today when I fire up the front room system.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,610
Reaction score
8,305
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Yes, I was aware of that Motor Control bug, but mine only needs +/- 50 deg so not an issue.

But I would like the "Dish Moving" bug resolved - comes up every time you do anything but select a Channel from the current list, it seems! (Only on my USALS box, not the DiSEqC switch one).

Still, I remain very happy with my F3s. Very happy indeed.
 

Piltdownpaul

No.1 Spike Milligan Fan
Joined
May 27, 2012
Messages
2,010
Reaction score
685
Points
113
Age
53
My Satellite Setup
Skybox F3,Icecrypt S3500HDCCI, Technomate TM3000D,TM5400Ci Super, Samsung HD HDD Freesat Box,60cm dish for freesat, TD88 dish on a Skybox F3 57E to 45W.
My Location
South Leicestershire (Fleckney)
Many thanks aceb for putting that up-installing it now. :-clap

Finally the you tube videos actually download to the stb now,as well as the youp**n site. :-wow
 
Top