Taquilla is back

nobbly

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
321
Reaction score
0
Points
0
Age
47
My Location
Not in UK
Ok now it's true. I was joking before but now it's true.
Satkoos have the the keys on their DS9 5in1 and I confirm myself that they work.
It might be that Taquilla have gone back to their old decoding system ie. seca 1 but I don't think so.

nobbly :+
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,010
Reaction score
1,418
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
Sounds like good news Nobbly, I'll have to bimble over there and pick it up, hope they've got the fun version as well :)

Rolf
 

w hole

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
591
Reaction score
0
Points
0
My Location
uk
Hello Nobbly

FYI I got this Email this morning.

Could be irrelevant [or is that a big grey thing with a trunk?]

Regards

W.H.

http://kickme.to/seca

I have now fixed the methamorph file to work with taquilla. THIS IS NOT SECA 2!!! It is still SECA 1 but on a different ID (33). It will work for a couple of weeks...
Go to my page and download the fixed hex file.

regards,
METhAMORPH...

http://kickme.to/methamorph
http://www.methamorph.nip.net
 

wolsty

"Satellite Expert"
Joined
Jan 1, 2000
Messages
787
Reaction score
4
Points
18
Age
74
My Satellite Setup
VU+ Duo, Humax IRCI5400z, Sony Bravia KDL-32EX403, 1.1m Triax, Technomate TH-2600 DiSEqC mount, Sony BDV-E280 Home Cinema system, ancient Logik Freeview PVR.
My Location
Kernow
Nobbly.

Tried the Satkoos DS9 file (16042002) on a Silver Card in my IRCI 5400z. It doesn't decrypt Taquilla for me, though it works on everything else. Any ideas?

Wolsty
 

nobbly

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
321
Reaction score
0
Points
0
Age
47
My Location
Not in UK
Sad but true this is still Seca 1 but on a different ident. It should work for couple of weeks. Depends on how fast all customers have their new cards working. Also it's likely that Italian Tele+ will follow.

Not to be conused with satellite related seca,Seca II is also a motorbike, http://www.freshmenclass.com/seca2/links.html.

nobbly :+
 

PRINCE

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
138
Reaction score
0
Points
0
My Location
uh::
Hi Wolsty,

You might have to load a PMC table that include Taquilla ident 0033 on your humax before it works. I think you can download the PMC file from Satkoos site.

Regards

Prince
 

wolsty

"Satellite Expert"
Joined
Jan 1, 2000
Messages
787
Reaction score
4
Points
18
Age
74
My Satellite Setup
VU+ Duo, Humax IRCI5400z, Sony Bravia KDL-32EX403, 1.1m Triax, Technomate TH-2600 DiSEqC mount, Sony BDV-E280 Home Cinema system, ancient Logik Freeview PVR.
My Location
Kernow
Thanks, Prince. You may be right, as I've nver performed this exercise.

I've downloaded the PMC file from the Satkoos site. It's an Excel spreadsheet. What do I do with it now? Do I have to put in all the numbers manually via an editor such as Humbox 4.1?

What's a PMC when it's at home?

The only PMC I know of is the Programme Monitoring Committee, which is responsible for administering European Objective One Funding in Cornwall.

Wolsty
 

PRINCE

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
138
Reaction score
0
Points
0
My Location
uh::
Hi,

You need a program called PMC edit which you can download from here
http://www.axs-ict.nl/humax5400/talen/english/index.htm you open the table with that program and then click on a tab at the bottom to write to the receiver with a null modem cable.BTW Taquilla is not working again, so I am not sure whether you need to bother, but as they say the choice is yours.

Regards

Prince
 

wolsty

"Satellite Expert"
Joined
Jan 1, 2000
Messages
787
Reaction score
4
Points
18
Age
74
My Satellite Setup
VU+ Duo, Humax IRCI5400z, Sony Bravia KDL-32EX403, 1.1m Triax, Technomate TH-2600 DiSEqC mount, Sony BDV-E280 Home Cinema system, ancient Logik Freeview PVR.
My Location
Kernow
Thanks Prince.

It's all useful knowledge, so I shall certainly play with the file to see what happens. I won't be disappointed if I don't decrypt Taquilla.

Wolsty
 

Sab

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
178
Reaction score
0
Points
0
Age
78
My Satellite Setup
DM 500s
Gemini
Release 0470
CCcam 214
My Location
North Wales
I've got an Aston 103 cam but I can't get Taguilla at all.
I've read all the posts but I'm still confunsed!

Sab
 

w hole

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
591
Reaction score
0
Points
0
My Location
uk
Hello Sab

Since the earlier posts were made, things have changed again.

Its only in S2 now from what I have read.

Regards

Fred F.
 
Top